Κατέρρευσε λόγω ζέστης ο επόπτης του αγώνα Περού-Καναδάς - Πολλά προβλήματα στο Copa America λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Κατέρρευσε λόγω ζέστης ο επόπτης του αγώνα Περού-Καναδάς - Πολλά προβλήματα στο Copa America λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Στις καθυστερήσεις του αγώνα του Περού με τον Καναδά ο επόπτης έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο σοκάροντας τους πάντες.

Σοκαριστικές εικόνες στο παιχνίδι του Περού με τον Καναδά. Στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου ο ένας από τους δύο επόπτες, Ουμπέρτο Παντζόι έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο. Ο τερματοφύλακας του Κανάδα που ήταν κοντά του έτρεξε πρώτος δίπλα του για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί, ενημερώνοντας την ίδια στιγμή τον διαιτητή του αγώνα, ο οποίος διέκοψε την εξέλιξή του.

Αμέσως έτρεξαν οι γιατροί των ομάδων για να επαναφέρουν τον επόπτη όπως και τελικά έγινε με τους θεατές που ήταν παρόντες στις κερκίδες του γηπέδου να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Οι υπεύθυνοι έκριναν ότι ο Παντζόι δεν μπορεί να συνεχίσει και έτσι τον αντικατέστησαν.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ ο λόγος της λιποθυμίας του επόπτη ήταν η ζέστη. Όπως αναφέρεται την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το παιχνίδι η θερμοκρασία ήταν 91 βαθμοί φαρενάιτ, δηλαδή, περίπου 33 βαθμοί Κελσίου, αλλά με αρκετά μεγάλη υγρασία, η οποία έφτανε στο 51%, κάτι που ανέβασε την αίσθηση της θερμοκρασία περισσότερο από 40 βαθμούς Κελσίου.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι γενικότερα υπάρχουν πολλά προβλήματα από την υψηλή θερμοκρασία στις ΗΠΑ στις ώρες διεξαγωγής κάποιων αγώνων. Η διοργανώτρια Αρχή έχει βγάλει συγκεκριμένες οδηγίες λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Ο Ρόναλντ Αραούχο -προ ημερών- στο ημίχρονο του αγώνα της Ουρουγουάης με τον Παναμά είχε αισθανθεί και πάλι αδιαθεσία και είχε μεταφερθεί στα αποδυτήρια για να αισθανθεί καλύτερα.

Μάλιστα, στο παιχνίδι που αναφερόμαστε με το λιποθυμικό επεισόδιο του επόπτη οι θεατές αναγκάστηκαν να αλλάξουν θύρες μετά από σχετική σύσταση στο ημίχρονο και να μεταφερθούν σε αυτές που ήταν στην σκιά.

sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Η Τότεναμ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Νιούκαστλ, όμως τελικά κατάφερε να δραπετεύσει από το St. James' Park με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), χάρη σε buzer-beater του Ρομέρο!

BEST OF THEMASPORTS