Ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε την ανανέωση συμβολαίου του Γιάννη Κώτσιρα με μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τα τυπικά απομένουν, πλέον, για την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κώτσιρα με τον Παναθηναϊκό.
Η παραμονή του 31χρονου έμοιαζε δεδομένη εδώ και αρκετό καιρό, ενώ την έγκρισή του έδωσε και ο νέος τεχνικός των «πράσινων», Ντιέγκο Αλόνσο.
Ο Έλληνας δεξιός μπακ ενσωματώνεται σήμερα (25/06) στην προετοιμασία του «τριφυλλιού» με τους Μπακασέτα και Λημνιό, ενώ ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε και την ανανέωσή του.
Συγκεκριμένα, σε μια ανάρτηση στα social media απεικονίζεται μια κάρτα του FIFA χωρίς να γίνεται γνωστό το πρόσωπο, όμως, υπάρχει το σήμα της ομάδας, η θέση του παίκτη (δεξιός μπακ) και από κάτω άλλες πέντε θέσεις.
Βεβαίως, η αναφορά γίνεται για τον Κώτσιρα και στη δυνατότητα που έδειξε, κυρίως, την περσινή σεζόν να ανταποκριθεί σε πολλούς χώρους του γηπέδου.
Η ανάρτηση του Παναθηναϊκού:
Δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, ge.globo.com, αναφέρει ότι ο 21χρονος (06/01/2004) Βραζιλιάνος στόπερ της Κρουζέιρο, Πέδρο Ενρίκε Φρανκλίμ ντα Σίλβα, ή αλλιώς... Πεδράο, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Πάφο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/07 @ 22:53
Ο Νίκολιτς εκτός των άλλων στην ΑΕΚ θέλει να αναδείξει και παίκτες, μεταξύ των οποίων σε περίοπτη θέση βρίσκεται και αυτός. Στην κορυφή της στοχευσής του ήταν ο Καλοσκάμης.
16/07 @ 20:18
H AEK ετοιμάζεται να παίξει το βράδυ της Πέμπτης ένα σημαντικό φιλικό απέναντι στην Ομόνοια Λευκωσίας το οποίο θα είναι κάτι σαν πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν που πλησιάζει.
16/07 @ 18:31
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας, monobala.gr, ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός, Ζήσης Χατζηστραβός, ο οποίος φέρεται να απασχόλησε τον ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται πλέον κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάρισα.
16/07 @ 17:03
Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε στο δεύτερο και ιδιαίτερα στο παραγωγικό κομμάτι, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον Άγιαξ. Σκόραρε ο νεαρός Μύθου που έδειξε καλά στοιχεία.
16/07 @ 10:58
Αυτό που βιώνει ο Άρης, το περνούν όλες οι ελληνικές ομάδες με την ευρωπαϊκή λίστα. Το θέμα είναι ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε έναν Έλληνα παίκτη, ο οποίος πιάνει θέση... ξένου. Ο λόγος για τον Τάσο Δώνη.
15/07 @ 22:04
Υπέροχη κίνηση από τους Έλληνες διεθνείς, οι οποίοι δεν ξεχνούν τον Τζορτζ Μπάλντοκ και τιμούν τη μνήμη του φροντίζοντας για την οικογένεια που άφησε πίσω του ο ποδοσφαιριστής…
BEST OF THEMASPORTS