Ο Μούσα Ουάγκε γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη την περίοδο που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, αποκαλύπτοντας πως αρκετοί είχαν θεωρήσει πως η καριέρα του είχε τελειώσει.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Σενεγαλέζος αμυντικός φόρεσε την φανέλα του Δικεφάλου την σεζόν 2020-21, όμως το πέρασμα του από την Τούμπα τερμάτισε άδοξα, καθώς ο σκληρός τραυματισμός του, μετά από ένα τάκλιν αυτοθυσίας σε παιχνίδι κόντρα στον Άρη, τον κράτησε εκτός δράσης για σχεδόν 10 μήνες, προτού συνεχίσει την καριέρα του στην Γκόριτσα και μετέπειτα στην Ανόρθωση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του:
Για όσα ακολούθησαν μετά τον τραυματισμό: «Την επόμενη μέρα, μετά το παιχνίδι με τον Άρη, έκανα μαγνητική τομογραφία και ο γιατρός με ενημέρωσε ότι ήταν πολύ σοβαρό. Μετά μίλησα με τον ατζέντη μου και μετά επέστρεψα στη Μπαρτσελόνα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Έλαβα μηνύματα από παντού ακόμα και από την οικογένειά μου, κάποιοι μου έλεγαν ότι τελείωσε, ότι δεν θα μπορέσω να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο.
Από την πλευρά μου, ακόμα κι αν ήξερα ότι ήταν σοβαρό και ότι θα μπορούσε να τελειώσει την καριέρα μου, κατά βάθος είχα ελπίδες να επιστρέψω και να παίξω ξανά. Ήταν πραγματικά δύσκολο, αλλά οι γιατροί της Μπάρτσα με βοήθησαν πολύ, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Ο γιατρός του ΠΑΟΚ μου είπε πραγματικά ότι τελείωσε, αλλά στη Βαρκελώνη, ο Ραμόν Κουγκάτ, με άφησε να ξέρω ότι θα μείνω εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 μήνες.
Έκανα τρεις επεμβάσεις στο ίδιο πόδι. Υπήρχαν μερικές μικρές επιπλοκές, αλλά διαχειρίστηκαν την κατάσταση. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά με την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου, χαλάρωσα λίγο».
Για την ψυχική του κατάσταση κατά την αποκατάσταση: «Ανέκτησα αυτοπεποίθηση χάρη στην οικογένειά μου. Πραγματικά πάλεψα για να επιστρέψω και να παίξω ξανά ποδόσφαιρο. Χρειάστηκε πολύ κουράγιο και δουλειά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Μετά από ένα χρόνο και έξι μήνες, άρχισα να έχω ελπίδες να μπορέσω να επιστρέψω στα γήπεδα. Αλλά όταν πήγα στην Κροατία, μερικές φορές ένιωθα πόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων. Αλλά έγινα ξανά ο εαυτός μου αυτή τη σεζόν. Όλα πάνε πολύ καλά γιατί έχω παίξει πολλά ματς».
Μια σημαία της Παλαιστίνης με δύο μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς έκαναν την εμφάνιση τους πάνω το στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/07 @ 20:44
Ανακοίνωση από το οργανωμένο σύνολο οπαδών της Ανόρθωσης για τον χαμό του Αλέξη.
21/07 @ 17:44
Δείτε μέσα από το κανάλι της Λάρισας, τα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα της ομάδας με την Ανόρθωση
20/07 @ 20:20
Ανάρτηση από τους μαχητές για την πορεία που έκαναν για την μαύρη επέτειο από την Τουρκική εισβολή
20/07 @ 18:56
Είσοδος με πανό για την εισβολή στην Κύπρο έκαναν οι παίκτες της Λάρισας και της Ανόρθωσης πριν το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι
20/07 @ 20:34
Η Ανόρθωση ηττήθηκε από την Λάρισα με 2-0
19/07 @ 17:29
Η Ανόρθωση ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, πως μπορεί να δει τα φιλικά παιχνίδια στην Ελλάδα σε live Streaming απευθείας στο κινητό ή τον υπολογιστή του.
BEST OF THEMASPORTS