Άγνοια δηλώνουν στον Απόλλωνα για την περίπτωση του Άνγελο Σαγκάλ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκεκριμένα σχετικά με δημοσίευμα στη Χιλή που κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Κόλο Κόλο για τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Άνγελο Σαγκάλ όπως τονίζουν οι γαλάζιοι δεν υπάρχει πρόταση από την συγκεκριμένη ομάδα, ούτε και βολιδοσκάπηση...
 
Ως εκ τούτου αν δεν προκύψει κάτι στην πορεία, θα περιμένουν κανονικά τον παίχτη αρχές Ιουλίου για το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ο Σαγκάλ είναι από τους πιο ακριβοπληρωμενους παίχτες, οι ετήσιες απολαβές του είναι πέραν των 300 χιλιάδων.
 
Αν ο παίχτης παραμείνει ένοικος του προπονητικού κέντρου στο Κολόσσι ελπίζουν ότι θα προσφέρει περισσότερα, σε σχέση με την περσινή χρονιά...
 
Φέτος θα κάνει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα, σε αντίθεση με πέρσι.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Υπέγραψαν 4 παίκτες, αναμένουν 2 απαντήσεις-ThemaSports
28/06 @ 11:23

Απόλλων: Υπέγραψαν 4 παίκτες, αναμένουν 2 απαντήσεις

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους της εταιρείας του Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι οι «κυανόλευκοι» απέσπασαν τις υπογραφές τεσσάρων ποδοσφαιριστών!

ΤΕΛΟΣ και επίσημα ο Ματσίν, ανακοινώθηκε ο Γκούλα -ThemaSports
28/06 @ 11:10

ΤΕΛΟΣ και επίσημα ο Ματσίν, ανακοινώθηκε ο Γκούλα

Παίρνοντας τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους της εταιρείας του Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, ανακοίνωσε ότι επήλθε οριστική συμφωνία με τον Πάμπλο Ματσίν για την αποζημίωση του και αποτελεί οριστικά παρελθόν από τη Λεμεσιανή ομάδα.

«Το σωματείο είναι η ψυχή της ομάδας μας» - Όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη του Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/06 @ 10:55

«Το σωματείο είναι η ψυχή της ομάδας μας» - Όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη του Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διοίκηση της εταιρείας του Απόλλωνα παρέθεσε σήμερα το πρωί (11:00) στην αίθουσα διασκέψεων του σταδίου «Αλφαμέγα», συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου, αλλά και για να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας για τη νέα πολιτική για την εγγραφή μελών.

Πέντε φιλικά θα δώσει ο Απόλλωνας, δύο στην Κύπρο και τρία στη Σλοβακία (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)-ThemaSports
27/06 @ 13:10

Πέντε φιλικά θα δώσει ο Απόλλωνας, δύο στην Κύπρο και τρία στη Σλοβακία (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Απόλλωνας, ενημερώνει για τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας κατά την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της.

Πάει κι ο Αθηνής στο «Αλφαμέγα»… -ThemaSports
27/06 @ 12:53

Πάει κι ο Αθηνής στο «Αλφαμέγα»…

Στην αυριανή συνέντευξη τύπου, όπου θα παρουσιαστούν τα «πακέτα» των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά, θα είναι παρών κι ο πρόεδρος του σωματείου του Απόλλωνα Γιώργος Αθηνής.

Βούρος για το deal με Απόλλωνα: «Είδα έναν πόθο προς το πρόσωπο μου»-ThemaSports
27/06 @ 09:24

Βούρος για το deal με Απόλλωνα: «Είδα έναν πόθο προς το πρόσωπο μου»

Ο Ελλαδίτης στόπερ, Πραξιτέλης Βούρος ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο athletestories.gr, μίλησε για το πως έκλεισε το deal με τη Λεμεσιανή ομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ