Προφανώς και θα μπορούσε να έχει τελειώσει μόνος του τη φάση. Όμως, χρωστούσε χάρη στον Μπρούνο για την βοήθεια που του πρόσφερε. Και τίμησε και το όνομα της κορούλας του χαφ της Γιουνάιτεντ. Η ασίστ του CR7 στον Φερνάντες για το 3-0 της Πορτογαλίας επί της Τουρκίας, τελικά έχει ιδιαίτερη ιστορία από πίσω...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «σέρβιρε» το έτοιμο γκολ στον Μπρούνο στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου της αναμέτρησης του Σαββάτου για τη διαμόρφωση του 3-0 και την πρόκριση της Πορτογαλίας στα νοκ-άουτ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο κόσμος απόρησε που ο CR7 δεν σούταρε για να σκοράρει και δεν επέδειξε κάπως πιο... εγωιστική πρόθεση απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά τελικά υπήρχε λόγος που ο CR7 θέλησε να δώσει την ευκαιρία στον φίλο και συμπατριώτη του να σκοράρει.

Στη φάση του γκολ φάνηκε ότι το ένα παπούτσι του Ρονάλντο έγραφε πάνω το όνομα Ματίλντα. Είναι της κορούλας του Μπρούνο Φερνάντες. Ο τελευταίος δάνεισε τα παπούτσια του στον Κριστιάνο στην ανάπαυλα του ματς, όπως αναφέρεται στα social media και ο νυν αστέρας της Αλ Νασρ ήθελε να του ανταποδώσει τη βοήθεια. Και το έκανε με ασίστ...

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dream Team (@dreamteamfc)

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σάουθγκεϊτ «τελείωσε» τον Γκάλαγκερ από το EURO; Η αποκάλυψη του Τζακ Γουίλσιρ για την Εθνική Αγγλίας!-ThemaSports
28/06 @ 13:22

Ο Σάουθγκεϊτ «τελείωσε» τον Γκάλαγκερ από το EURO; Η αποκάλυψη του Τζακ Γουίλσιρ για την Εθνική Αγγλίας!

Εσωτερικό θέμα στην Αγγλία; Απόφαση που έχει παρθεί; Φήμες που δεν θα επιβεβαιωθούν; Ουδείς γνωρίζει. Πάντως, ο Τζακ Γουίλσιρ επισήμανε πως γνωρίζει ότι δύσκολα θα δούμε ξανά στο EURO 2024 τον Κόνορ Γκάλαγκερ, λόγω... Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!

Όμιλοι Euro: Καλύτερη όλων η ΑΠΟΛΥΤΗ Ισπανία!-ThemaSports
28/06 @ 12:13

Όμιλοι Euro: Καλύτερη όλων η ΑΠΟΛΥΤΗ Ισπανία!

Η φάση των ομίλων του Euro ολοκληρώθηκε και μία ήταν η χώρα που έκανε το απόλυτο. Η Ισπανία όχι μόνο έκανε το τρία στα τρία αλλά ήταν και η καλύτερη όλων των διεκδικητών βάση απόδοσης.

Ούτε Κριστιάνο, ούτε Εμπαπέ: Πρώτος σκόρερ του Euro τα... αυτογκόλ που διαρκώς αυξάνονται!-ThemaSports
28/06 @ 09:31

Ούτε Κριστιάνο, ούτε Εμπαπέ: Πρώτος σκόρερ του Euro τα... αυτογκόλ που διαρκώς αυξάνονται!

Με τους ομίλους του Euro να έχουν ολοκληρωθεί και ήδη 7 αυτογκόλ να έχουν καταγραφεί, δείτε την τρομερή αύξηση των τερμάτων στη... λάθος εστία τα τελευταία χρόνια!

Μαέστρος Κρόος: Έχει με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο τις περισσότερες προωθημένες πάσες στο Euro 2024!-ThemaSports
28/06 @ 08:30

Μαέστρος Κρόος: Έχει με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο τις περισσότερες προωθημένες πάσες στο Euro 2024!

Πρωταγωνιστής στην έως τώρα εντυπωσιακή πορεία της εθνικής Γερμανίας στο Euro 2024 ο Τόνι Κρόος!

Ο Γκόρντον έπεσε από το... ποδήλατο και δέχθηκε τα πειράγματα όλης της ομάδας-ThemaSports
28/06 @ 00:07

Ο Γκόρντον έπεσε από το... ποδήλατο και δέχθηκε τα πειράγματα όλης της ομάδας

Ο Άγγλος επιθετικός Άντονι Γκόρντον έγινε αντικείμενο καλοπροαίρετων πειραγμάτων από τους συμπαίκτες του στο EURO 2024, διότι έπεσε από το ποδήλατό του σε μια βόλτα πριν απ’ την προπόνηση της ομάδας.

Εθνική Γεωργίας: Ολιγάρχης δωρίζει 10 εκατ. ευρώ για την πρόκριση στους "16" και υπόσχεται άλλα τόσα για νίκη επί της Ισπανίας-ThemaSports
27/06 @ 22:07

Εθνική Γεωργίας: Ολιγάρχης δωρίζει 10 εκατ. ευρώ για την πρόκριση στους "16" και υπόσχεται άλλα τόσα για νίκη επί της Ισπανίας

Η ιστορική πρόκριση της Γεωργίας στους "16" του Euro 2024 έφερε παράκρουση στη χώρα, με τον δισεκατομμυριούχο και άλλοτες πρωθυπουργό της Μπιζντίνα Ιβανισβίλι να προσφέρει ένα τεράστιο ποσό στην ομάδα ως δώρο για το 2-0 επί της Πορτογαλίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ