Ο γνωστός σε όλο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, Ρουί Πίντο, επανέρχεται στην επιφάνεια με την ευκαιρία των προβλημάτων της Μάντσεστερ Σίτι με το νόμο. Απειλεί το αγγλικό κλαμπ με νέα στοιχεία και e-mails που κι εκείνος παράνομα έχει στην κατοχή του, ώστε ν' αποδείξει πως οι «πολίτες» έχουν ξεγελάσει το Financial Fair Play.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Sun είναι αυτή που κάνει αναφορά στο Football Leaks, την ονομασία που δόθηκε στο πασίγνωστο, πια, σκάνδαλο με τον 35χρονο Πορτογάλο, Ρουί Πίντο, ο οποίος είχε καταφέρει το 2018 να εξασφαλίσει e-mails της Μάντσεστερ Σίτι για ν' αποδείξει παρατυπίες και παράνομες κινήσεις στο οικονομικό τοπίο ώστε να ευνοείται η ομάδα με τις πανάκριβες μεταγραφές.

Βέβαια, ο δράστης του Football Leaks είχε καταδικαστεί σε 4 χρόνια φυλάκιση με αναστολή, καθώς και οι δικές του ενέργειες ήταν αποτέλεσα παρανομίας και δικάστηκε στην πατρίδα του, έχοντας αποδειχθεί ένοχος για κλοπή σημαντικών δεδομένων.

Παρ' όλα αυτά, όπως τονίζει η Sun, ο Πίντο έχει προμηθεύσει τις Αρχές σε Γερμανία και Γαλλία με χιλιάδες αρχεία που αποδεικνύουν πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει όντως ξεγελάσει το Financial Fair Play με τον τρόπο που εισέρρεαν τα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

«Δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα τίποτα από αυτούς τους πέντε σκληρούς δίσκους που έχουμε παραδώσει στις Αρχές. Θα το κάνουμε κάποια στιγμή, αλλά δεν θα πούμε το πότε» ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος του Πορτογάλου χάκερ.

Υπενθυμίζεται πως όσα είχαν βγει στην επιφάνεια από τον Πίντο στο παρελθόν, είχαν προκαλέσει την τιμωρία αποκλεισμού δυο ετών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη Σίτι το 2020, ωστόσο, το κλαμπ του Μάντσεστερ είχε ανατρέψει αυτή την απόφαση και είχε νικήσει στο CAS.

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπάγερν: Επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Στάνισιτς ως το 2029-ThemaSports
27/06 @ 18:30

Μπάγερν: Επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Στάνισιτς ως το 2029

Ο Γιόζιπ Στάνισιτς επέστρεψε στην Μπάγερν μετά από το μονοετή δανεισμό του στην Λεβερκούζεν και υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βαυαρούς, που θα τον κρατήσει στο Μόναχο μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Μπαρτσελόνα: Θεωρεί δεδομένη την παραμονή του στους "Μπλαουγκράνα" ο Φεράν Τόρες-ThemaSports
27/06 @ 18:00

Μπαρτσελόνα: Θεωρεί δεδομένη την παραμονή του στους "Μπλαουγκράνα" ο Φεράν Τόρες

Ο Φεράν Τόρες ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, την ώρα που ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027

«Θέλει να δώσει τον Κάρσντορπ η Ρόμα - Διερευνητική επαφή, αλλά όχι πρόταση από την ΑΕΚ»-ThemaSports
27/06 @ 16:45

«Θέλει να δώσει τον Κάρσντορπ η Ρόμα - Διερευνητική επαφή, αλλά όχι πρόταση από την ΑΕΚ»

Για πρόθεση της Ρόμα να παραχωρήσει τον Κάρσντορπ, χωρίς ωστόσο κάποιος από τους ενδιαφερόμενους, όπως η ΑΕΚ, να έχει κάνει επίσημη κρούση, κάνει λόγο ιταλικό δημοσίευμα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προχωρά σε σημαντική ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου του Τεν Χαχ-ThemaSports
27/06 @ 16:20

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προχωρά σε σημαντική ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου του Τεν Χαχ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να ενισχύσει ουσιαστικά το τεχνικό επιτελείο του Τεν Χαχ, με την ομάδα να σχεδιάζει να προσθέσει σε αυτό τον προπονητή της Γκόου Αχέντ Ίνγκλις, Ρενέ Χάκε.

Σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
27/06 @ 16:14

Σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην Μύκονο για διακοπές σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τεράστια πρόταση στον Μαρίνο Ουζουνίδη!-ThemaSports
27/06 @ 15:37

Τεράστια πρόταση στον Μαρίνο Ουζουνίδη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχει καταθέσει πρόταση στον Μαρίνο Ουζουνίδη που ξεπερνάει τα 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ την ίδια ώρα και η νυν ομάδα του, Γκολ Γκοχάρ ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ