Ανανέωσε με Σιζόπουλο και Χαντ η ΑΕΚ

Ανανέωσε με Σιζόπουλο και Χαντ η ΑΕΚ

Η Πετρολίνα ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Ανδρέα Σιζόπουλο και Τζέσι Χαντ.

Αναλυτικά:

«Ανανέωση της συνεργασίας με Ανδρέα Σιζόπουλο.
Η Πετρολίνα ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον υπαρχηγό της Ομάδας, Ανδρέα Σιζόπουλο και για την νέα καλαθοσφαιρική περίοδο (2024/25).
Η οικογένεια της Πετρολίνα ΑΕΚ εύχεται στον έμπειρο καλαθοσφαιριστή, ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με την ομάδα μας».

«Ανανέωση της συνεργασίας με Jesse Hunt.
Η Πετρολίνα ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Jesse Hunt και για την νέα καλαθοσφαιρική περίοδο (2024/25).
Η οικογένεια της Πετρολίνα ΑΕΚ εύχεται στον 26χρονο Αυστραλό καλαθοσφαιριστή, ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Χολμς: Πώς από την πεντάδα, έμεινε εκτός τσάρτερ για τη Βοσνία

Χολμς: Πώς από την πεντάδα, έμεινε εκτός τσάρτερ για τη Βοσνία

Το Gazzetta παραθέτει καρέ-καρέ τα γεγονότα που οδήγησαν στον αποκλεισμό του Ρισόν Χολμς από την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR για τον αγώνα με την Ντουμπάι στη Βοσνία.