Όπως αποκαλύπτει έγκυρος ρεπόρτερ σε θέματα Λατινικής Αμερικής, ο Παναθηναϊκός παλεύει να κάνει δικό του τον αριστερό εξτρέμ της Γκρέμιο, καταθέτοντας πρόταση 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Ποιος είναι ο 28χρονος Αργεντινός.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Παναθηναϊκός αναζητά δεδομένα εξτρέμ για να ενισχύσει το ρόστερ του για τη νέα σεζόν και ένα όνομα που ήρθε στο προσκήνιο είναι αυτό του Κρίστιαν Παβόν, που αγωνίζεται στην Γκρέμιο κι έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2026.

Η υπόθεση ήρθε στο προσκήνιο από τον Σέζαρ Λουίς Μέρλο, ο οποίος ανέφερε ότι οι «πράσινοι» όχι μόνο παρακολουθούν την περίπτωση του 28χρονου Αργεντινού, αλλά έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 4 εκατ. δολαρίων για την απόκτησή του.

Τα πράγματα βέβαια δεν θα είναι εύκολα, μιας και το δημοσίευμά του επισημαίνει ότι η Γκρέμιο θέλει να ανέβει η προσφορά του Παναθηναϊκού για να δώσει το «ΟΚ» στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Δείτε την ανάρτησή του:

Το Who is Who

Ο 28χρονος Αργεντινός αγωνίζεται στην βραζιλιάνικη ομάδα από τον Φεβρουάριο, όταν πήρε μεταγραφή έναντι 3.5 εκ. ευρώ από την Ατλέτικο Μινέιρο και έκτοτε έχει καταγράψει 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 3 γκολ και 4 ασίστ.

Η καριέρα του ξεκίνησε το 2014 από την Ταγιέρες, ενώ έχει περάσει από Μπόκα Τζούνιορς, Κολόν, Λος Άντζελες και φυσικά την Ατλέτικο Μινέιρο, στην οποία αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2022.

Τα καλύτερα χρόνια του ήταν αυτά στην Μπόκα, με την οποία αγωνίστηκε συνολικά 164 φορές και μέτρησε 36 γκολ και 40 ασίστ, αποτελώντας έναν από τους πλέον επιδραστικούς παίκτες της ομάδας και «εκτοξεύοντας» την χρηματιστηριακή του αξία ακόμα και στα 20 εκατ. ευρώ, το 2018.

Παράλληλα είναι και 11 φορές διεθνής με την Αλμπισελέστε, δίχως να έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει. 

Πρόκειται πάντως για έναν παίκτη που μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή, αφού έχει την ικανότητα να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό εξτρέμ (αυτή είναι η φυσική του θέση), όσο και στην δεξιά πτέρυγα αλλά και πίσω από τον φορ.

Δείτε τον εν δράσει:

 

sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)-ThemaSports
07/07 @ 16:11

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

Σημερινό (07/07) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, θεωρεί δεδομένο τον... υποβιβασμό της Λαμίας στο πρωτάθλημα της Superleague της νέας περιόδου, αλλά και... θέμα χρόνου την απόλυση του Κύπριου προπονητή της ομάδας, Μαρίνου Σατσιά.

Βαρύς, ασήκωτος και… χωρίς παίκτες ο Παναθηναϊκός έχασε από ομάδα Β´ Εθνικής-ThemaSports
06/07 @ 19:54

Βαρύς, ασήκωτος και… χωρίς παίκτες ο Παναθηναϊκός έχασε από ομάδα Β´ Εθνικής

Χωρίς τα βασικά φορ, εξτρέμ, χαφ και μπακ ο βαρύς Παναθηναϊκός δεν έκανε φάση όπως και στο προηγούμενο φιλικό και η Μπραουνσβάιγκ τον νίκησε με 1-0.

Η απροσεξία και τα… μποφόρ οδήγησαν την ΑΕΚ σε φιλική ήττα (4-1), από την Κλαμπ Μπριζ -ThemaSports
06/07 @ 17:37

Η απροσεξία και τα… μποφόρ οδήγησαν την ΑΕΚ σε φιλική ήττα (4-1), από την Κλαμπ Μπριζ

Σε μία φιλική αναμέτρηση 120 λεπτών, που πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο… αέρας, η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Κλαμπ Μπριζ (06/07, 4-1). Το ανεπίσημο ντεμπούτο του πραγματοποίησε κάτω από τα «κιτρινόμαυρα» γκολπόστ, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Η Ένωση εξετάζει και το ενδεχόμενο δανεισμού του Κορέα, σύμφωνα με το Sky Sport Italia-ThemaSports
06/07 @ 15:49

Η Ένωση εξετάζει και το ενδεχόμενο δανεισμού του Κορέα, σύμφωνα με το Sky Sport Italia

Ο Χοακίν Κορέα φαίνεται πως είναι για την ΑΕΚ ο μεγαλύτερος μεταγραφικός της πόθος για την επίθεση, με τους Ιταλούς και συγκεκριμένα το Sky Sport να αναφέρουν σε σημερινό τους δημοσίευμα ότι μία από τις φόρμουλες απόκτησης του Αργεντινού είναι δανεισμός.

Αυτά ισχύουν με Τσέριν και Σπόραρ: Οι ενδιαφερόμενες, η προεδρική επιθυμία και τα 1.5 εκατ. ευρώ-ThemaSports
06/07 @ 13:26

Αυτά ισχύουν με Τσέριν και Σπόραρ: Οι ενδιαφερόμενες, η προεδρική επιθυμία και τα 1.5 εκατ. ευρώ

Δεδομένα στο στόχαστρο των Μπολόνια και Ουντινέζε βρίσκεται ο Άνταμ Τσέριν, με ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε ο Σλοβένος μέσος του Παναθηναϊκού να αποτελέσει και μεταγραφική προτεραιότητά τους. Κάτι που αποτελεί για την Σλόβαν ο Άντραζ Σπόραρ. Πόσα ακριβώς είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στους «πράσινους» οι πρωταθλητές Σλοβακίας.

Υπογράφει ο Κεντζιόρα, ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Ολλανδίας-ThemaSports
06/07 @ 12:48

Υπογράφει ο Κεντζιόρα, ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Ολλανδίας

Λευκός καπνός για τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Τόμας Κεντζιόρα, καθώς ο Πολωνός αμυντικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο του Βορρά για 2+1 χρόνια και να ενσωματωθεί από σήμερα (06/07) στην προετοιμασία της Ολλανδίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ