Αθανασιάδης και Στάνκοβιτς αποτελούν παρελθόν και η Ένωση θα κάνει δύο μεταγραφές στη θέση «1»...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για δύο τερματοφύλακες πάει η ΑΕΚ, καθώς Γιώργος Αθανασιάδης και Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν πρόκειται να ακολουθήσουν την αποστολή της Ένωσης στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Με απόφαση του Ματίας Αλμέιδα και της διοίκησης τόσο ο Έλληνας (19 αγώνες πέρσι, 23 γκολ παθητικό) όσο και ο Αυστριακός (30 αγώνες πέρσι, 31 γκολ παθητικό) «κόπηκαν», με τους κιτρινόμαυρους να σκοπεύουν να κάνουν δύο «δυνατές» κινήσεις για τη θέση του τερματοφύλακα.

Το Sportime σας είχε ενημερώσει πρόσφατα για το μεγάλο μπέρδεμα με τους τερματοφύλακες στην ΑΕΚ και την πρόθεση της Ένωσης να αποκτήσει τουλάχιστον έναν βασικό τερματοφύλακα.

Οπως φαίνεται τελικά θα πάει για δύο, ενώ είδηση για το γεγονός οτι Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης δεν υπολογίζονται αναμένεται να «πιστοποιηθεί» επίσημα με την λίστα των παικτών που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους.

Βεβαίως θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» ώστε να λύσουν τα συμβόλαια τους, καθώς έκαστος δεσμεύεται με την ΑΕΚ για ένα ακόμη έτος, δηλαδή ως το καλοκαίρι του 2025.

Αλμέιδα και ΠΑΕ θεώρησαν οτι πρέπει να πάνε σε καλύτερες επιλογές για την νευραλγική θέση του τερματοφύλακα, καθώς πέρσι και γενικότερα τα τελευταία χρόνια έχουν πληρώσει ακριβά τα λάθη των γκολκίπερ τους.

Πηγή: sportime.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στάμενιτς: «Ελπίζω να κερδίσουμε όλα όσα διεκδικούμε, στα γενέθλια των 100 χρόνων για τον σύλλογο»-ThemaSports
27/06 @ 23:16

Στάμενιτς: «Ελπίζω να κερδίσουμε όλα όσα διεκδικούμε, στα γενέθλια των 100 χρόνων για τον σύλλογο»

Ο Νίκολα Στάμενιτς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, με τον Νεοζηλανδό μέσο να εκφράζει την επιθυμία του για κατάκτηση τίτλων με τους ερυθρόλευκους στη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής των Πειραιωτών.

Οι Βραζιλιάνοι βάζουν και την ΑΕΚ στο κόλπο για Ραμάλιο-ThemaSports
27/06 @ 23:01

Οι Βραζιλιάνοι βάζουν και την ΑΕΚ στο κόλπο για Ραμάλιο

Ο Αντρέ Ραμάλιο μένει ελεύθερος από την Αϊντχόφεν και έχει κινητοποιήσει ομάδες της Βραζιλίας για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με δημοσίευμα από τη χώρα της σάμπα να βάζει πάντως στο παιχνίδι της απόκτησής του και την ΑΕΚ.

Τέλος ο Ιμπόρα από τον Ολυμπιακό-ThemaSports
27/06 @ 19:00

Τέλος ο Ιμπόρα από τον Ολυμπιακό

Ο Ιμπόρα μέσω των social του έκανε γνωστή την απόφαση του να μην συνεχίσει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν ευχαριστώντας άπαντες στο σύλλογο για όσα του πρόσφεραν.

«Πρωταθλητές» στις τιμωρίες Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός! (ΠΙΝΑΚΑΣ)-ThemaSports
27/06 @ 15:49

«Πρωταθλητές» στις τιμωρίες Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πλήρωσε το μεγαλύτερο συνολικό ποσό σε πρόστιμα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε τις περισσότερες τιμωρίες στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο για την καταγγελία Γιαννακόπουλου ότι ο Καρυπίδης του ζήτησε να στήσουν ματς-ThemaSports
27/06 @ 15:00

Παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο για την καταγγελία Γιαννακόπουλου ότι ο Καρυπίδης του ζήτησε να στήσουν ματς

Όπως αποκαλύπτει το dikisports.blogspot.com ο Άρειος Πάγος έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση για την καταγγελία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εις βάρος του Θοδωρή Καρυπίδη.

Το δεύτερο teaser του ΠΑΟΚ για την ταινία: «Αυτό που ζήσαμε θα το διηγούμαστε στα παιδιά μας» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/06 @ 13:53

Το δεύτερο teaser του ΠΑΟΚ για την ταινία: «Αυτό που ζήσαμε θα το διηγούμαστε στα παιδιά μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

"Αυτό που ζήσαμε είναι κάτι που θα το διηγούμαστε στα παιδιά μας", είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης στο δεύτερο teaser του ΠΑΟΚ για την ταινία της κατάκτησης του του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ