Εκεί έδωσε προτεραιότητα ο Καρσέδο

Εκεί έδωσε προτεραιότητα ο Καρσέδο

Δύο προσθήκες ανακοίνωσε μέχρι τώρα η ομάδα της Πάφου και με τις δύο να αφορούν Κύπριους ποδοσφαιριστές, φανερώντας έτσι την ανάγκη και την προτεραιότητα για ενίσχυση της ομάδας με ντόπιους ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Νέοφυτο Μιχαήλ και Κώστα Πηλέα, δύο πολύ καλές και ποιοτικές λύσεις που θα έχει στο οπλοστάσιο του ο Καρσέδο.

Το σίγουρο δεν θα μείνει εδώ η παφιακή ομάδα που είναι ήδη σε συζητήσεις και με άλλους Κύπριους ποδοσφαιριστές, θέλοντας έτσι να «εμβολιάσει» την ομάδα του ο Καρσέδο με γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Θυμίζουμε, προέκυψαν οι δύο αποχωρήσεις με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές που άνηκαν στην ομάδα της Πάφου, του Μάριου Δημητρίου και του Αλέξανδρου Μιχαήλ.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

Με την Ομόνοια να κυριαρχεί, χάρη στην παρουσία επτά ποδοσφαιριστών της στην κορυφαία ενδεκάδα της Cyprus League by Stoiximan, την ανακήρυξη του Willy Semedo και της Olga Iordachiusi ως «The Best Players by Unicars» στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, καθώς και την ανάδειξη του Henning Berg ως κορυφαίου προπονητή, ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη γιορτή του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές της σεζόν.