ΣΑ ΠΙΝΤΟ: «Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, δικαιούμασταν ένα γκολ - Είμαι αισιόδοξος για τον επαναληπτικό»
Οι δηλώσεις του τεχνικού της Πάφου, Ρικάρντο Σα Πίντο μετά την ήττα από την Χάιντουκ στο πλαίσιο του Β' προκριματικού του Γιουρόπα.




Πρόκειται για τους Νέοφυτο Μιχαήλ και Κώστα Πηλέα, δύο πολύ καλές και ποιοτικές λύσεις που θα έχει στο οπλοστάσιο του ο Καρσέδο.
Το σίγουρο δεν θα μείνει εδώ η παφιακή ομάδα που είναι ήδη σε συζητήσεις και με άλλους Κύπριους ποδοσφαιριστές, θέλοντας έτσι να «εμβολιάσει» την ομάδα του ο Καρσέδο με γηγενείς ποδοσφαιριστές.
Θυμίζουμε, προέκυψαν οι δύο αποχωρήσεις με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές που άνηκαν στην ομάδα της Πάφου, του Μάριου Δημητρίου και του Αλέξανδρου Μιχαήλ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις