Για τη νέα του περιπέτεια στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν στο να υπογράψει με τον «δικέφαλο του βορρά», μίλησε ο Μαντί Καμαρά, λίγες ώρες μετά το επίσημο της υπόθεσης!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαντί Καμαρά:
Για τα συναισθήματά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ, που θα συναντήσω τους συμπαίκτες μου και θα δουλέψω με τον προπονητή».
Για τους λόγους που τον οδήγησαν στον ΠΑΟΚ: «Αποφάσισα να είμαι εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να διευκολύνω να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για την προσαρμογή του στην ομάδα: «Είχα μια καλή πορεία με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα και θα προσαρμοστώ, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: «O στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Να κερδίσουμε τον κάθε αγώνα, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στα ευρωπαϊκά Κύπελλα».
Το μήνυμά του στους οπαδούς του ΠΑΟΚ:«Έπαιξα αρκετούς αγώνες στην Τούμπα. Κάποιους μάλιστα τους κέρδισα, αλλά σήμερα είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα χρώματα της νέας μου ομάδας και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 3-2 την Ντόρτμουντ σε ένα ματς με τρελό φινάλε και πέρασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα παίξει με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Τζαμάλ Μουσιάλα, η Μπάγερν Μονάχου δεν επανήλθε, με τους Ντεζιρέ Ντουέ και Ουσμάν Ντεμπελέ να την αποτελειώνουν (2-0), στέλνοντας την Παρί στους «4».
Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Μουσιάλα, λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!
Ο Γκονζάλο Γκαρσία εξελίσσεται σε μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις της Ρεάλ Μαδρίτης, και ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο δύο μεγάλων συλλόγων της Premier League, οι οποίοι φέρονται διατεθειμένοι να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ. Ο νεαρός Ισπανός επιθετικός κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με τρία γκολ σε τέσσερις συμμετοχές στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA υπό την καθοδήγηση του Τσάμπι Αλόνσο, ενώ ήδη είχε ξεχωρίσει με την Καστίγια ως πρώτος σκόρερ στην Primera RFEF.
Ο Ντιέγο Λεόν είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτελεί το δεύτερο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας και θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη των συνεργατών του Ρούμπεν Αμορίν ώστε να μπει στην πρώτη ομάδα!