Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποίησε την δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου, όπου αναφέρει την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της πράσινης ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Super League.
Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές είναι την προσεχή Τετάρτη στις 26 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι και ο Αχιλλέας Μπέος έχει αποφάσισει να κατεβεί ως υποψήφιος στις εκλογές της λίγκας.
Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού είχε δεχθεί προσεγγίσεις από πολλές ομάδες το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να "κατέβει" ως υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της Λίγκας κι εντέλει αποφάσισε να αποδεχθεί τη συγκεκριμένη πρόκληση, όντας πλέον το φαβορί για την προεδρία της Super League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Ιωάννης Αλαφούζος προέβη στην ακόλουθη τοποθέτηση: "Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League 1, προσπαθώντας να συνεισφέρω στην οικονομική και ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου
Δείτα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το Πάφος - Εθνικός Άχνας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 13:31
Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον Παναθηναϊκό.
16/10 @ 15:42
Η ελλαδική ιστοσελίδα sport24.gr, επιμένει σε ρεπορτάζ της ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Ράφα Μπενίτεθ, αφού ο Φράνκο Μπαλντίνι έχει αποφασίσει ότι ο 65χρονος (16/04/1960) Ισπανός προπονητής, κάτοχος του Champions League με τη Λίβερπουλ το 2005, είναι ο εκλεκτός για να καθίσει στον πράσινο πάγκο!
16/10 @ 13:37
Silver χορηγός του μπασκετικού τμήματος της «Ένωσης» θα είναι η γνωστή εταιρεία.
16/10 @ 13:26
Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε εκ νέου για το θέμα με τον Ράφα Μπένίτεθ, τονίζοντας πως τα ρεπορτάζ απέχουν από την αλήθεια και ότι ο Χρήστος Κόντης είναι ο τεχνικός της ομάδας.
16/10 @ 09:44
Νέες δηλώσεις σχετικά με τον Ράζβαν Μάριν της ΑΕΚ έκανε ο προπονητής της Ρουμανίας, Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Κύπρο αλλά και στο τι έχει συμβεί μεταξύ τους.
16/10 @ 08:25
Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε πολύ γρήγορα και πήρε “πακέτο” από την Κηφισιά τους Ανδρέα Τεττέη και Παύλο Παντελίδη. Δείτε το ποσοστό μεταπώλησης που θα κρατήσει η ομάδα των Βορείων Προαστίων, όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή Box2Box by Betsson.
BEST OF THEMASPORTS