Η αλλαγή εποχής σε σκυτάλη και προσδοκίες μετά την περυσινή είσοδο στα πλέι οφ της Super League 1 έχει οδηγήσει τη Λαμία σε αγωνιστικό μεταίχμιο!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα πρώτα μηνύματα ήταν σαφή από τη διάρκεια της σεζόν. Απ’ όταν έφυγαν παίκτες όπως Καρλίτος και η Λαμία δεν πήρε αντικαταστάτες τους.

Η συνέχεια ακόμη πιο ξεκάθαρη. Όταν το αφεντικό άφησε για μήνες απλήρωτους τους παίκτες και εκείνοι έφτασαν στα όριά τους, το μαγαζί έδειχνε να πηγαίνει στον αυτόματο.

Ποια είναι η επόμενη μέρα; Η πρόσληψη ενός προπονητή που δεν έχει παραστάσεις από το πρωτάθλημά μας και που πολλοί αμφιβάλλουν για τις ικανότητές του. Ακόμη και εντός του κλαμπ οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν.

Την ίδια ώρα που οι μεταγραφικοί στόχοι είναι κάτω του μετρίου και η Λαμία προσφέρει συμβόλαια άλλης κατηγορίας. Όσο για το κομμάτι των ανανεώσεων; Ακόμη και εκεί υπάρχουν εμπόδια. Κομβικοί παίκτες αποχώρησαν βλέποντας ότι τίποτα δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

Μέσα σε όλα, το αφεντικό έχει αποφανθεί ριζική ανανέωση στο ρόστερ μέχρι και 70%. Θέλει μεταξύ άλλων να επενδύσει σε 5-6 βασικές μονάδες που γνωρίζουν τα κατατόπια και σταδιακά να «χτίσει».

Γλυκάθηκε με την περίπτωση του Κοντνίκου και θεωρεί πως η ομάδα του θα πρέπει να βγάλει και άλλους τέτοιους. Στόχος οι πωλήσεις και ένας εν δυνάμει ελληνικός κορμό με προοπτική.

Πηγή: sportime.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πρωταθλητές» στις τιμωρίες Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός! (ΠΙΝΑΚΑΣ)-ThemaSports
27/06 @ 15:49

«Πρωταθλητές» στις τιμωρίες Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πλήρωσε το μεγαλύτερο συνολικό ποσό σε πρόστιμα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε τις περισσότερες τιμωρίες στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο για την καταγγελία Γιαννακόπουλου ότι ο Καρυπίδης του ζήτησε να στήσουν ματς-ThemaSports
27/06 @ 15:00

Παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο για την καταγγελία Γιαννακόπουλου ότι ο Καρυπίδης του ζήτησε να στήσουν ματς

Όπως αποκαλύπτει το dikisports.blogspot.com ο Άρειος Πάγος έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση για την καταγγελία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εις βάρος του Θοδωρή Καρυπίδη.

Το δεύτερο teaser του ΠΑΟΚ για την ταινία: «Αυτό που ζήσαμε θα το διηγούμαστε στα παιδιά μας» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/06 @ 13:53

Το δεύτερο teaser του ΠΑΟΚ για την ταινία: «Αυτό που ζήσαμε θα το διηγούμαστε στα παιδιά μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

"Αυτό που ζήσαμε είναι κάτι που θα το διηγούμαστε στα παιδιά μας", είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης στο δεύτερο teaser του ΠΑΟΚ για την ταινία της κατάκτησης του του πρωταθλήματος.

Δίκη για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου: Κατέθεσε ο φίλος του και αυτόπτης μάρτυρας-ThemaSports
27/06 @ 11:36

Δίκη για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου: Κατέθεσε ο φίλος του και αυτόπτης μάρτυρας

Εμμένει στη θέση του για τη συμμετοχή των δύο κατηγορούμενων στο επίδικο οπαδικό επεισόδιο ο φίλος του 24χρονου Νάσου Κωνσταντίνου και αυτόπτης μάρτυρας του οπαδικού επεισοδίου.

Οι τρεις ΑΜΕΣΕΣ ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη ως πρόεδρος της Super League - Φέρνει προς ψήφιση νέο φορμάτ-ThemaSports
26/06 @ 21:43

Οι τρεις ΑΜΕΣΕΣ ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη ως πρόεδρος της Super League - Φέρνει προς ψήφιση νέο φορμάτ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναδείχθηκε νέος πρόεδρος της Super League και αναμένεται να προχωρήσει σε τρεις άμεσες ενέργειες.

Τελικά στην Τουρκία ο Χατζηγιοβάνης!-ThemaSports
26/06 @ 19:17

Τελικά στην Τουρκία ο Χατζηγιοβάνης!

Προηγουμένως δημοσίευμα του sdna.gr έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ωστόσο ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από την τουρκική Eyüpspor, για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ