Κλείνει στη Βερόνα ο Κάστανος

Κλείνει στη Βερόνα ο Κάστανος

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Βερόνα βρίσκεται ο Γρηγόρης Κάστανος, όπως αναφέρουν σημερινά (20/06) ρεπορτάζ στην Ιταλία.

Μπορεί η Σαλερνιτάνα να υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία, ωστόσο ή εν λόγω εξέλιξη δεν αναμένεται να εμποδίσει τον Γρηγόρη Κάστανο να παραμείνει στην Serie A και τη νέα σεζόν.

Κι αυτό γιατί, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα στα ιταλικά ΜΜΕ, ο διεθνής Κύπριος μέσος θα συνεχίσει εκτός απροόπτου την καριέρα του στην Ιταλία, καθώς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ελλάς Βερόνα.

Ο 30χρονος Κάστανος αγωνίζεται στα ιταλικά γήπεδα από το 2016, έχοντας περάσει στο διάστημα αυτό από τις Γιουβέντους, Πεσκάρα, Φροζινόνε και Σαλερνιτάνα, εσχάτως.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

"Αυτοκτονία" της Γιουνάιτεντ: Πέταξε άλλους δύο βαθμούς

"Αυτοκτονία" της Γιουνάιτεντ: Πέταξε άλλους δύο βαθμούς

Αδιόρθωτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που προηγούνταν στην έδρα της κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αλλά με το γκολ του Μαγκασά στο 83' πέταξε βαθμούς (1-1) και την ευκαιρία να ισοβαθμήσει με την 4η Τσέλσι.