Κλείνει στη Βερόνα ο Κάστανος

Κλείνει στη Βερόνα ο Κάστανος

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Βερόνα βρίσκεται ο Γρηγόρης Κάστανος, όπως αναφέρουν σημερινά (20/06) ρεπορτάζ στην Ιταλία.

Μπορεί η Σαλερνιτάνα να υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία, ωστόσο ή εν λόγω εξέλιξη δεν αναμένεται να εμποδίσει τον Γρηγόρη Κάστανο να παραμείνει στην Serie A και τη νέα σεζόν.

Κι αυτό γιατί, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα στα ιταλικά ΜΜΕ, ο διεθνής Κύπριος μέσος θα συνεχίσει εκτός απροόπτου την καριέρα του στην Ιταλία, καθώς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ελλάς Βερόνα.

Ο 30χρονος Κάστανος αγωνίζεται στα ιταλικά γήπεδα από το 2016, έχοντας περάσει στο διάστημα αυτό από τις Γιουβέντους, Πεσκάρα, Φροζινόνε και Σαλερνιτάνα, εσχάτως.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Ρόδρι είναι το πρόσωπο της νέας ισπανικής «αυτοκρατορίας», που βάζει πλώρη για επανάληψη της… τριλογίας!

Ο Ρόδρι είναι το πρόσωπο της νέας ισπανικής «αυτοκρατορίας», που βάζει πλώρη για επανάληψη της… τριλογίας!

Μέσα σε δύο χρόνια ο Ρόδρι έχει γράψει ένα νέο κεφάλαιο την ιστορία της «Φούρια Ρόχα». Ο αρχηγός της Ισπανίας ηγήθηκε της χώρας του στην πορεία της προς την κορυφή της Ευρώπης αλλά και σε αυτήν του κόσμου, ως ο πολυτιμότερος παίκτης της, βάζοντας πλώρη για την επανάληψη της… τριλογίας, της προηγούμενης «χρυσής» γενιάς των Ίβηρων.