Ο Ματίας Αλμέιδα παραμένει το απόλυτο αφεντικό όπως του ξεκαθάρισε ο Μάριος Ηλιόπουλος στη χθεσινή συνάντηση που είχαν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όχι πως υπήρχε και καμία αμφιβολία… Όμως ο Μάριος Ηλιόπουλος το ξεκαθάρισε.
Στην χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, του επεσήμανε ότι δεν αλλάζει κάτι από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε ο ίδιος και το αγωνιστικό τμήμα της ομάδα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Δηλαδή, ότι αυτός ήταν και παραμένει το απόλυτο αφεντικό στο τμήμα και αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για ό,τι συμβαίνει στην ομάδα.
Ο Μάριος Ηλιόπουλος τόνισε στον Αλμέιδα ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του έτσι ώστε να ικανοποιηθούν όλα όσα νομίζει ότι χρειάζεται μεταγραφικά η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, για να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ αλλά και να αναβαθμιστεί αυτό σε όποιες θέσεις χρειάζεται.
Επίσης, ο Μάριος Ηλιόπουλος επεσήμανε στον Αλμέιδα ότι εάν -επίσης- κρίνει ότι χρειάζεται κάποια προσθήκη στο επιτελείο του, τότε έχει το «ελεύθερο» να το κάνει, κάτι που δεν αποκλείεται κιόλας να συμβεί.
Αυτό που επισημαίνεται από την Ένωση είναι ότι η συνεργασία των δύο πλευρών ήταν και παραμένει άψογη με τους δύο να αρχίζουν να χτίζουν μια σχέση αντίστοιχη με εκείνη που είχε ο Αλμέιδα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Πηγή: sport-fm.gr
Ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚ, που απόψε (22:00) αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, στον κρίσιμο επαναληπτικό του 1ου προκριματικού γύρου του Europa League και το ThemaSports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/07 @ 19:15
Ο Αζεντίν Ουναΐ δεν συμμετέχει στην προετοιμασία της γαλλικής ομάδας, καθώς οι διαφωνίες με τη διοίκηση συνεχίζονται και η αποχώρησή του από τη Μαρσέιγ φαίνεται δεδομένη.
17/07 @ 18:25
Ο Πέτρος Μάνταλος πρωταγωνιστεί στο teaser της ΑΕΚ για τη νέα εμφάνιση.
17/07 @ 17:50
Την απόκτηση των Λιούμπομιρ Τούπτα και Ζήση Χατζηστραβού ανακοίνωσε σήμερα (17/07) η ΑΕΛ, με τον πρώτο να υπογράφει τριετές και τον δεύτερο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
17/07 @ 17:32
Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με τον Ντόντα Χολ για να έρθει στην Ελλάδα και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και πλέον απομένει να υπάρξει συμφωνία και με την Μπασκόνια! Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις.
17/07 @ 14:00
Στον Πανσερραϊκό με τη μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Λευτέρης Λύρατζης, όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.
17/07 @ 13:05
Η μεταγραφή του Αλμπάν Λαφόν στον Παναθηναϊκό είναι… προ των πυλών καθώς έφτασε τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/7) στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά και να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του.
BEST OF THEMASPORTS