Ματσάρα περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στον 2ο όμιλο του Euro 2024, καθώς στις 22:00 αναμετρώνται Ισπανία και Ιταλία, με στόχο να λύσουν τις διαφορές τους με φόντο την 1η θέση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή, έχοντας ξεκινήσει με το δεξί στη διοργάνωση, επικρατώντας οι Ίβηρες 3-0 της Κροατίας στην πρεμιέρα, ενώ η «σκουάντρα ατζούρα» λύγισε με 2-1 την Αλβανία.

Ενδεχόμενη νικήτρια, θα εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ θα καπαρώσει και την 1η θέση του γκρουπ και η ηττημένη θα συνεχίσει να παλεύει για το εισιτήριο της επόμενης φάσης με Αλβανία και Κροατία.

Σε πιθανή ισοπαλία όλα μένουν ανοιχτά, με την Ισπανία να έχει το πάνω χέρι κόντρα στην Κροατία και την Ιταλία απέναντι στην Αλβανία λόγω των αποτελεσμάτων που προαναφέραμε.

Πάντως, έπειτα και από την ισοπαλία στο χθεσινό ματς του ομίλου (2-2), μειώθηκαν οι πιθανότητες να βγάλει 3ο καλύτερο το 2ο γκρουπ.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει αναμετρηθεί τις περισσότερες φορές από οποιοδήποτε άλλο σε τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Πρόκειται για το όγδοο ραντεβού τους, ενώ θα συναντηθούν σε 5ο διαδοχικό Euro.

Ο ντε λα Φουέντε έχει πλέον στη διάθεσή του τον Λαπόρτ για το κέντρο της άμυνας, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Ο 65χρονος προπονητής προτίμησε το 4-3-2-1 στην πρεμιέρα, ενώ υπάρχει στο κάδρο σύστημα με τριάδα πίσω και δεν αποκλείεται να το εφαρμόσει σήμερα λόγω της ποιότητας του αντιπάλου. Το επικρατέστερο σενάριο είναι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, να μην πειράζει την ομάδα του.

Πιθανές συνθέσεις:

Ισπανία (Λουίς ντε λα Φουέντε): Σιμόν - Καρβαχάλ, Νάτσο, Λε Νορμάντ, Κουκουρέγια - Ρόδρι, Πέδρι, Φαμπιάν Ρουίθ - Γιαμάλ, Ν. Γουίλιαμς, Μοράτα.

Ιταλία (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Ντοναρούμα - Ντι Λορένσο, Μπαστόνι, Καλαφιόρι, Ντιμάρκο – Ζορζίνιο, Φρατέζι, Μπαρέλα - Κιέζα, Πελεγκρίνι, Σκαμάκα.

Γήπεδο: ΑουφΣάλκε - Γκελσερκίχεν (54,740)
Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία)

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Και όμως, ο «ήρωας» της Τουρκίας, Μερτ Γκιουνόκ, είχε κάνει την... ΓΚΑΦΑ της χρονιάς για το 2023! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
03/07 @ 08:45

Και όμως, ο «ήρωας» της Τουρκίας, Μερτ Γκιουνόκ, είχε κάνει την... ΓΚΑΦΑ της χρονιάς για το 2023! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μερτ Γκιουνόκ, που πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες επεμβάσεις που έχουμε δει ποτέ σε Euro, είχε προσφέρει απλόχερα ένα από τα blooper της χρονιάς για το 2023, κάνοντας μυθική γκάφα!

Έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης με 2+ γκολ σε ένα ματς Euro, μπαίνοντας αλλαγή!-ThemaSports
03/07 @ 00:30

Έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης με 2+ γκολ σε ένα ματς Euro, μπαίνοντας αλλαγή!

Ο Ντόνιελ Μάλεν πέρασε αλλαγή στο Ρουμανία - Ολλανδία και πρόλαβε να σκοράρει δις, για να μπει σε ένα κλειστό κλαμπ τεσσάρων μόλις ποδοσφαιριστών που έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε αγώνα Euro ερχόμενοι από τον πάγκο.

Η επέμβαση του Euro: Αδιανόητος Γκιουνόκ, έβγαλε στο 90'+4' αυτό που... δεν έβγαινε και χάρισε την πρόκριση στην Τουρκία-ThemaSports
03/07 @ 00:10

Η επέμβαση του Euro: Αδιανόητος Γκιουνόκ, έβγαλε στο 90'+4' αυτό που... δεν έβγαινε και χάρισε την πρόκριση στην Τουρκία

Ο Μπαουμγκάρτνερ πήγε να στείλει το ματς στην παράταση στην τελευταία φάση του αγώνα, αλλά ο Γκιουνόκ με την επέμβαση του Euro κράτησε το 2-1 και την πρόκριση για την Τουρκία.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ και... σκέψεις αποχώρησης από τον πάγκο της Ρουμανίας μετά τον αποκλεισμό ο Ιορντανέσκου-ThemaSports
02/07 @ 23:44

ΠΑΡΑΠΟΝΑ και... σκέψεις αποχώρησης από τον πάγκο της Ρουμανίας μετά τον αποκλεισμό ο Ιορντανέσκου

Ο τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας σκέφτεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, μετά τον αποκλεισμό από την Ολλανδία.

«Νόμιζα ότι πέταξα σαν τον Κριστιάνο»: Ο Μπέλιγχαμ εξηγεί τι σκεφτόταν στην... απογείωση για το γκολ με ψαλιδάκι! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 23:32

«Νόμιζα ότι πέταξα σαν τον Κριστιάνο»: Ο Μπέλιγχαμ εξηγεί τι σκεφτόταν στην... απογείωση για το γκολ με ψαλιδάκι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έσωσε την Αγγλία, έδωσε τις απαντήσεις του και προτού το ξαναδεί σε ριπλέι, αισθάνθηκε σαν τον... Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ εξήγησε τι σκεφτόταν τη στιγμή που γύριζε το κορμί του για να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι απέναντι στη Σλοβακία στο 90' + 5' του ματς της περασμένης Κυριακής.

«Άκουσε, κακομαθημένε...»: Απάντησε ο δημοσιογράφος που ο Ντε Μπρόινε αποκάλεσε ανόητο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 22:29

«Άκουσε, κακομαθημένε...»: Απάντησε ο δημοσιογράφος που ο Ντε Μπρόινε αποκάλεσε ανόητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημοσιογράφος, Τανκρέντι Παλμέρι έδωσε την απάντησή του δημόσια προς τον Κέβιν Ντε Μπρόινε που τον χαρακτήρισε ανόητο, θεωρώντας ενοχλητική την ερώτησή του για τη λεγόμενη χρυσή γενιά της εθνικής ομάδας του Βελγίου, μετά τον αποκλεισμό στους «16» του Euro 2024. «Να σου θυμίσω κάτι, κακομαθημένε...».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ