Ιβάνα Κνολ και Έβα Μουράτι έδωσαν το δικό τους ντέρμπι στις εξέδρες του Αμβούργου για το Κροατία-Αλβανία.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Κροατία και Αλβανία πρόσφεραν ένα χορταστικό 2-2 στο ίσως καλύτερο παιχνίδι του Euro 2024.
Το θέαμα, ωστόσο, δεν περιορίστηκε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά υπήρχε απλόχερα και στις κερκίδες.
Η γνωστή φίλαθλος της Κροατίας και πρώην εστεμμένη της χώρας, Ιβάνα Κνολ, από τη μία πλευρά, αλλά και η παρουσιάστρια της αλβανικής εκπομπής για το Champions League και μοντέλο Έβα Μουράτι, από την άλλη, τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.
-
Πηγή: sport-fm.gr
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/11 @ 19:30
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ελλαδίτη προπονητή, Γιώργου Κωστή για την τρέχουσα σεζόν μετά το… διαζύγιο με τον Νίκο Νικολάου.
22/11 @ 14:49
Ανάρτηση των οργανωμένων της Ομόνοιαε έτσι ώστε η Βόρεια να είναι ντυμένη στα μαύρα, ενώ θα τηρηθεί και μονόλεπτος σιγή.
10/10 @ 15:29
Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Καρμιώτισσας, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Πάφο που ακολουθεί. Το γραφείο τύπου εξέδωσε ενημερωτικό δελτίο:
11/05 @ 04:19
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης την σεζόν 2024/25.
18/05 @ 04:18
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας την σεζόν 2024/25.
25/07 @ 12:21
Σκέψεις – Απόψεις – Διδάγματα
BEST OF THEMASPORTS