Αρνητική ήταν η απάντηση της Λίβερπουλ στην τεράστια πρόταση της Αλ Νασρ για την απόκτηση του Βίρτζιλ Βαν Ντάικ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η διοίκηση της Λίβερπουλ απέρριψε μια τεράστια προσφορά από την Αλ Νασρ για την παραχώρηση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός και αρχηγός των «κόκκινων» ήταν η πρώτη επιλογή της ομάδας του Ριάντ για να ενισχύσει την άμυνα της για να πάρει τη θέση του Εϊμερίκ Λαπόρτ, όπως σχετικά αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα «TEAMtalk».


Είχε λοιπόν προσεγγίσει τη Λίβερπουλ και είχε καταθέσει πρόταση 100 εκατ. ευρώ (!) για την απόκτηση του. Τόσο όμως η διοίκηση των «κόκκινων», όσο και ο 32χρονος διεθνής στόπερ απέρριψαν τη δελεαστική αυτή πρόταση. Να σημειωθεί πως ο Φαν Ντάικ έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2025.

sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οικονομική ανάσα για Νότιγχαμ Φόρεστ!-ThemaSports
27/06 @ 20:45

Οικονομική ανάσα για Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η Λιόν δίνει στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ένα ποσό γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον 28χροο στόπερ Μουσά Νιακατά.

Σκέψεις να πουλήσει τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του Ολντ Τράφορντ-ThemaSports
26/06 @ 16:15

Σκέψεις να πουλήσει τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του Ολντ Τράφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει να πουλήσει τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του Ολντ Τράφορντ, καθώς ο συνιδιοκτήτης Σερ Τζιμ Ράτκλιφ προσπαθεί να αυξήσει τα έσοδα του συλλόγου, σύμφωνα με το Athletic.

«Χωριάτης» ο Ντόμπιν-ThemaSports
24/06 @ 13:00

«Χωριάτης» ο Ντόμπιν

Η Άστον Βίλα έφτασε σε συμφωνία με την Εβερτον για την απόκτηση του Λιούις Ντόμπιν, όπως ανακοίνωσαν οι δύο αγγλικοί σύλλογοι.

Επέλεξε Πότερ για αντικαταστάτη του Μαρέσκα η Λέστερ-ThemaSports
18/06 @ 23:37

Επέλεξε Πότερ για αντικαταστάτη του Μαρέσκα η Λέστερ

Φαίνεται ότι βρήκε τον αντικαταστάτη του Έντσο Μαρέσκα η Λέστερ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ