Να ζητήσει συγγνώμη δημόσια για τον τρόπο με τον οποίο εξέφρασε τα παράπονα κατά της διαιτησίας στους τελικούς θέλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με μία σειρά από stories, ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» απολογήθηκε για τις αντιδράσεις του, τονίζοντας πως ο τρόπος του δεν ήταν σωστός και πως δεν επιθυμεί τη βία στα γήπεδα.

Παράλληλα, μίλησε για τις εργασίες στο ΟΑΚΑ, εκφράζοντας την άποψή του πως θα μετατρέψουν το γήπεδο του Παναθηναϊκού σε κάτι εφάμιλλο του NBA.



Αναλυτικά όσα είπε:

Σχετικά με τις εργασίες στο ΟΑΚΑ: «Διαβάζω από το πρωί για το δαχτυλίδι του πρωταθλητή κόσμου, να γίνει αγώνας Παναθηναϊκού με Σέλτικς. Ωραία θα ήταν, αλλά πρέπει πρώτα να φτιαχτεί το ΟΑΚΑ. Σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες, ώστε να γίνει ένα γήπεδο εφάμιλλο του NBA για να μην πω και καλύτερο και να μπορούμε πραγματικά να κάνουμε τέτοιους αγώνες, να φέρνουμε τέτοιες ομάδες. Όπως όλο τον χρόνο, να έρχονται οικογένειες και παιδιά και να το διασκεδάζουν. Να είναι ένας χώρος που να έχει όλη την εβδομάδα δραστηριότητες, όχι μόνο τις μέρες του αγώνα. Να φέρνει στο κράτος, να φέρνει στον Παναθηναϊκό, αλλά και πάνω από όλα ο κόσμος να έχει ένα μέρος για να διασκεδάσει.

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω όλο μου το επιτελείο, που δούλεψε νυχθημερόν για να γίνει αυτό το πράγμα πραγματικότητα. Να ευχαριστήσω ξανά τον πρωθυπουργό, που είχε τη θέληση, τη διάθεση, την πυγμή σε ό,τι εμπόδια πήγαν να βάλουν διάφοροι σε αυτή τη συμφωνία για 49 χρόνια με τον Παναθηναϊκό».

Για τους τελικούς: «Επειδή έχουμε δείξει με κάθε τρόπο και ως σύλλογος και εγώ προσωπικά ότι δεν θέλουμε τη βία στα γήπεδα, πρέπει να απολογηθώ για κάτι. Δεν θεωρώ ότι ήταν σωστά τα πράγματα στους τελικούς, έχω τα παράπονά μου, αλλά ο τρόπος δεν είναι να βγαίνει κάποιος στο Instagram και να βρίζει ανθρώπους, διαιτητές και θεσμούς. Αυτά ήταν λάθος, υπάρχει ο δρόμος της δικαιοσύνης, ο δρόμος των εκλογών, υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Και επειδή όλη μου τη ζωή έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου, θέλω να απολογηθώ δημόσια για τις αντιδράσεις μου. Έπρεπε να έχω αντιμετωπίσει τις δράσεις τους με πολύ διαφορετικό τρόπο, για άλλη μια φορά συγγνώμη».

 

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στο ΣΕΦ για το ματς της Εθνικής Ελλάδος-ThemaSports
25/06 @ 23:12

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στο ΣΕΦ για το ματς της Εθνικής Ελλάδος

Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στον λόγο που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσίασε από το ΣΕΦ στην πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας στο τουρνουά "Ακρόπολις".

Κυριάρχησε με επιβλητική εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο η βελτιωμένη Εθνική Ελλάδος!-ThemaSports
25/06 @ 22:29

Κυριάρχησε με επιβλητική εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο η βελτιωμένη Εθνική Ελλάδος!

Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησής της με το Μαυροβούνιο και παρουσιάζοντας πολλά θετικά στοιχεία, η Εθνική Ελλάδος πήρε την άνετη νίκη με 86-57 στην πρεμιέρα του Αcropolis!

Ξεκίνησε το… καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό: Και επίσημα στα «πράσινα» ο Λορέντζο Μπράουν, για τρία χρόνια!-ThemaSports
25/06 @ 17:40

Ξεκίνησε το… καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό: Και επίσημα στα «πράσινα» ο Λορέντζο Μπράουν, για τρία χρόνια!

Στον Παναθηναϊκό και επίσημα ο Λορέντζο Μπράουν για την επόμενη τριετία, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την συμφωνία!

Βόμβα Αταμάν στην Τουρκία: "Προσπαθούμε για μία πολύ σημαντική μεταγραφή στον Παναθηναϊκό"-ThemaSports
24/06 @ 21:01

Βόμβα Αταμάν στην Τουρκία: "Προσπαθούμε για μία πολύ σημαντική μεταγραφή στον Παναθηναϊκό"

Σε επαφές για την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεγάλης μεταγραφής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δήλωση του Εργκίν Αταμάν.

Στην Ελλάδα ο Μπράουν: «Θέλω το ευρωπαϊκό - Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ»-ThemaSports
24/06 @ 16:57

Στην Ελλάδα ο Μπράουν: «Θέλω το ευρωπαϊκό - Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ»

Ο Λορέντζο Μπράουν προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και στις πρώτες του δηλώσεις σε ελληνικό έδαφος, αναφέρθηκε στον Εργκίν Αταμάν και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Γκριγκόνις: «Ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει πολύ ψηλά, θα γίνει υπερομάδα»-ThemaSports
24/06 @ 11:16

Γκριγκόνις: «Ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει πολύ ψηλά, θα γίνει υπερομάδα»

Ο Μάριους Γκριγκόνις στάθηκε στην εξέλιξη του Παναθηναϊκού AKTOR και υποστήριξε ότι, σε συνδυασμό με την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ, οι πράσινοι θα γίνουν υπερομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ