Ανδρέας ΣταύρουΟ Ματέο Μάριτς θα είναι ένα πολυεργαλείο στην ομάδα του Νταμπράουσκας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ομόνοια ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Βόσνιο Ματέο Μάριτς, έναν παίκτη που έχει ως κύρια θέση αυτή του αμυντικού μέσου αλλά έπαιξε επίσης και σε άλλες θέσεις.
Μια βόλτα που κάναμε, ψάξαμε και βρήκαμε ότι στο βιογραφικό του έπαιξε και σαν επιθετικός μέσος, σαν κεντρικός αμυντικός σαν δεξιός μπακ ενω στα αξιοσημείωτα είναι και 1 συμμετοχή σαν εξτρέμ.
Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για παίκτη πολυθεσίτη και που στα χέρια του Νταμπράουσκας θα είναι μια εξαιρετική λύση.
Δείτε πιο κάτω μια φωτογραφία με τις συμμετοχές του από κάθε θέση που έπαιξε:

Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 13:05
Το κανάλι της Ομόνοιας ακολούθησε το ταξίδι της ομάδας Κοριτσιών Κ18 στην Αθήνα, για φιλικούς αγώνες κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
30/05 @ 19:19
Ο λόγος για τον Σεργκέι Γιακίροβιτς που ακούστηκε για την Ομόνοια τον Ιανουάριο αλλά έκλεισε στην Τουρκική Καϊσερισπόρ.
30/05 @ 15:45
Η Ομόνοια παρουσιάζει με βίντεο τα γκολ που έβαλε στα τελευταία λεπτά
30/05 @ 12:45
Δεν θα συνεχίσει στην Ομόνοια ο Σαϊντού Αλιούμ.
30/05 @ 09:40
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, γιορτάζει σήμερα (30/05) τα γενέθλια του και η ομάδα της Λευκωσίας του ευχήθηκε στα social media.
30/05 @ 09:28
Καλά νέα για τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Φίλιπ Ελάντερ.
BEST OF THEMASPORTS