Η Πάφος παρουσιάζει τις πιθανές αντιπάλους στον α' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΠΑΦΟΣ FC :

🇸🇪 Η Elfsborg είναι επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα το Borås της Σουηδίας. Αγωνίζεται στην Allsvenskan (1η Κατηγορία) και έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της στην κορυφαία κατηγορία του Σουηδικού ποδοσφαίρου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση με 16 βαθμούς. Έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες.

🇷🇴 Το Club Sportiv Corvinul 1921 Hunedoara, κοινώς γνωστό ως Corvinul Hunedoara, είναι ένας Ρουμανικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα την πόλη Hunedoara, στην επαρχία Hunedoara και αγωνίζεται στη Liga II - 2 η κατηγορία της χώρας. Κατέκτησε το Κύπελλο Ρουμανίας 2023/24 γεγονός που τους οδήγησε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

🇧🇬 Ο Profesionalen Futbolen Klub Botev AD, κοινώς γνωστός ως Botev Plovdiv, είναι ένας Βουλγαρικός επαγγελματικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα το Plovdiv της Βουλγαρίας. Αγωνίζεται στη Βουλγαρική Parva Liga, την κορυφαία κατηγορία της Βουλγαρίας. Το Σωματείο ιδρύθηκε στις 11 Μαρτίου 1912 και είναι η παλαιότερη ενεργή ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 3η θέση του Πρωταθλήματος.

🇦🇿 Η Zira Football Club είναι μια επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα του Αζερμπαϊτζάν με έδρα τη Zira του Μπακού. Αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία – Premier League του Αζερμπαϊτζάν. Την περασμένη σεζόν κατέκτησαν τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έφτασαν στον τελικό του Κυπέλλου χάνοντας από την Qarabağ FK με τελικό σκορ 2-1.

🇸🇰 Η MFK Ružomberok είναι μια Σλοβακική επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα, που αγωνίζεται στην πόλη Ružomberok και στην πρώτη κατηγορία της Σλοβακίας. Κέρδισαν το Πρωτάθλημα το 2005/06 και δύο Κύπελλα Σλοβακίας, το πρώτο το 2005/06 κάνοντας το νταμπλ και το δεύτερο την περασμένη σεζόν.

🇽🇰 Η Klubi Futbollistik Llapi, κοινώς γνωστή ως Llapi, είναι ένας επαγγελματικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα το Podujevë του Κοσσυφοπεδίου. Ο σύλλογος παίζει στη Super League του Κοσόβου, την κορυφαία κατηγορία στη χώρα. Την περασμένη σεζόν τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Το 2020/21 κατέκτησε το Κύπελλο Κοσσυφοπεδίου και την επόμενη σεζόν κέρδισε τόσο το Κύπελλο όσο και το Super-Cup της χώρας. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρώτη συμμετοχή για την Πάφο και η προϊστορία Κύπρος - Σουηδία στα Κύπελλα Ευρώπης-ThemaSports
26/06 @ 18:56

Η πρώτη συμμετοχή για την Πάφο και η προϊστορία Κύπρος - Σουηδία στα Κύπελλα Ευρώπης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η κυπελλούχος μας Πάφος FC που θα αρχίσει πρώτη τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις περιόδου 2024 - 2025.

Επίσημο του Ηλία στην Πάφο  ( Φωτογραφίες - Βίντεο)-ThemaSports
26/06 @ 13:58

Επίσημο του Ηλία στην Πάφο ( Φωτογραφίες - Βίντεο)

Παίκτης της Πάφου και με την Βούλα ο Μάριος Ηλία

Πάφος:  Η γενική συνέλευση της ομάδας (Φωτογραφίες)-ThemaSports
26/06 @ 13:30

Πάφος: Η γενική συνέλευση της ομάδας (Φωτογραφίες)

Ενημέρωση από την Πάφο σχετικά με την χθεσινή γενική συνέλευση

Θεοχάρους: «Στον αέρα η έδρα μας - Ο κύριος Ντουμπόφ έχει βγάλει πικρία για αυτό το θέμα» -ThemaSports
26/06 @ 11:30

Θεοχάρους: «Στον αέρα η έδρα μας - Ο κύριος Ντουμπόφ έχει βγάλει πικρία για αυτό το θέμα»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους

Στα γραφεία της Πάφου ο Μάριος Ηλία - Έμεινε η ανακοίνωση!-ThemaSports
25/06 @ 20:58

Στα γραφεία της Πάφου ο Μάριος Ηλία - Έμεινε η ανακοίνωση!

Υπόγραψε και γίνεται Παφίτης και επίσημα ο Μάριος Ηλία.

Πάφος: Με ND Ilirija αντί Μπάγερν Β'-ThemaSports
25/06 @ 17:41

Πάφος: Με ND Ilirija αντί Μπάγερν Β'

Η Πάφος FC συνεχίζει την προετοιμασία της στην Αυστρία, με τους «γαλάζιους» να έχουν προγραμματισμένο και 2ο φιλικό παιχνίδι στις 28 Ιουνίου (19:00).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ