Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για τον Ντίνο Ιορδάνου: «Το να φεύγει τόσο πρώρα χωρίς κανένα ιατρικό προηγούμενο κάποιος άνθρωπος, ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζει, είναι κάτι λυπητερό. Για την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ είναι κάτι απρόοπτο. Έδειχνε ενθουσιασμένος και προσηλωμένος στο στόχο του γηπέδου και έφυγε τόσο πρόωρα. Θέλω να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στους οικείους του, αλλά και στη μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Είμαι σίγουρος ότι το όραμα του θα υλοποιηθεί από όλους τους υπόλοιπους. Είναι κρίμα τέτοιοι άνθρωποι να χάνονται τόσο πρόωρα».

«Πολύ απλός άνθρωπος. Βοηθούσε κόσμο. Αληθινός τζέντλεμαν της ζωής. Φιλάνθρωπος. Αγαπούσε τον τόπο του και το μεγάλο του όραμα ήταν να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα», πρόσθεσε.

Κάτι νεότερο για τα γήπεδα: «Θα συζητηθεί σήμερα του Παφιακού. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ. Μίλησα με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ προχθές τηλεφωνικά, θα έχουμε μια νέα επαφή την ερχόμενη βδομάδα. Αυτό που προέχει στο ΑΠΟΕΛ είναι να γίνει η κηδεία του κυρίου Ιορδάνου».

Για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Υπάρχουν κάποιες διαδικασίες, κάποιες υποχρεώσεις που ανέλαβε η Πάφος έναντι του ΚΟΑ. Περιμένουμε οι άνθρωποι να ανταποκριθούν σε κάποια θέματα και είμαστε και εμείς έτοιμοι να λάβουμε τις αποφάσεις μας, οι οποίες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Θέλουμε η Πάφος να έχει την έδρα της τη νέα σεζόν χωρίς να υπάρχει θέμα. Θα βρούμε τη λύση».

Για το γήπεδο της Ομόνοιας: «Είχαμε δυο φορές συναντήσεις με τους ανθρώπους της Ομόνοιας, τους εξηγήσαμε τις διαδικασίες και περιμένουμε την επίσκεψη της Ομόνοιας για να μας ενημερώσουν που βρίσκονται οι ενέργειες τους».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η επόμενη μέρα επιβάλλει ΑΦΟΣΙΩΣΗ και εξυγίανση-ThemaSports
26/06 @ 20:26

Η επόμενη μέρα επιβάλλει ΑΦΟΣΙΩΣΗ και εξυγίανση

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ενημέρωσε τους ρεπόρτερ για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Κυρία παρουσιάζοντας το πλάνο για την οικονομική εξυγίανση και τις προτεραιότητες.

Μάριος Πετρίδης: «Οι οφειλές των σωματείων στο κράτος είναι πάνω από 32 εκατομμύρια»-ThemaSports
26/06 @ 10:58

Μάριος Πετρίδης: «Οι οφειλές των σωματείων στο κράτος είναι πάνω από 32 εκατομμύρια»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ελεγκτικής υπηρεσίας Μάριος Πετρίδης

Ανακοίνωσε Mika Borgez η Ομόνοια Αραδίππου-ThemaSports
25/06 @ 19:32

Ανακοίνωσε Mika Borgez η Ομόνοια Αραδίππου

Την απόκτηση του Miκa Borgez ανακοίνωσε η Ομόνοια Αραδίππου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση της ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της-ThemaSports
24/06 @ 18:55

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση της ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της ομάδας στην Αρένα.

Η λίστα... αδειάζει, πλησιάζει ο φορ-ThemaSports
22/06 @ 21:22

Η λίστα... αδειάζει, πλησιάζει ο φορ

Οι ποδοσφαιριστές από την λίστα του Νταβίντ Γκαγέγο για τη θέση του φορ μειώνoνται καθώς μερικοί στην πορεία τέθηκαν εκτός.

Συντάσσεται με την ΚΟΠ ο Πρόεδρος του ΚΟΑ...-ThemaSports
22/06 @ 20:01

Συντάσσεται με την ΚΟΠ ο Πρόεδρος του ΚΟΑ...

Με παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ ο πρόεδρος του ΚΟΑ Γιάννης Ιωάννου αναφέρθηκε στην απόφαση της ΚΟΠ να άρει την απόφαση απαγόρευσης της μετακίνησης των φιλάθλων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ