Πόλυς Χαραλάμπους

Αν γινόταν δημοσκόπηση σήμερα, τα ποσοστά αποδοχής του προέδρου του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα Νίκου Κίρζη, θα ήταν στα… τάρταρα. Η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας, δηλώνουν απογοητευμένοι από τον τρόπο που διαχερίζεται τις καταστάσεις που αφορούν στο μέλλον…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στα κυανόλευκα στέκια κυριαρχούν... Το γνωστό σίριαλ Πάμπλο Ματσίν, που προκαλεί και την καθυστέρηση της επισημοποίησης της πρόσληψης Αντριάν Γκούλα, όπως και το ότι δεν «κυλάνε» (τουλάχιστον βάσει των πληροφοριών που βγαίνουν προς τα έξω) τα υπόλοιπα ζητήματα σχεδιασμού ενόψει της νέας χρονιάς.

Η εικόνα ενδεχομένως να είναι και «πλασματική», με δεδομένο ότι… απέχουν σε επίσημο επίπεδο, από τα Μήντια. Πάνε αρκετές εβδομάδες να βγει να προβεί σε δημόσιες τοποθετήσεις ο στενός συνεργάτης του προέδρου Φανούρης Κωνσταντίνου. Η πληροφόρηση που έχουμε, λέει, ότι πιθανότατα θα κάμουν «come back» την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή μετά την Δευτέρα του Κατακλυσμού.  

Αποκλείεται ο Νίκος Κίρζης, να μην «εισπράττει» το κλίμα έλλειψης εμπιστοσύνης στις τάξεις του κόσμου προς το πρόσωπο του και γενικότερα προς την διοίκηση της εταιρίας. Ουδείς μπορεί να προβλέψει, αν πέραν από την… πεπατημένη, δηλαδή με προσπάθεια ποιοτικής ενίσχυσης της ομάδας, σκοπεύει να προβεί σε κάποια άλλη κίνηση, για να αλλάξει την διάθεση των χιλιάδων υποστηρικτών του Απόλλωνα.     

Εννοείται, ότι για να πάνε σε νούμερα, κοντα στα περσινά και τα προπερσινά, οι κάρτες διαρκείας, θα χρειαστεί να προβούν σε θεαματική αλλαγή της επικοινωνιακής πολιτικής που ακολουθούν τον τελευταίο καιρό.

Δεν υπάρχει πληροφόρηση επίσης, ότι προτίθενται να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου θα κάνει «τρελό γκελ» μες τον κόσμο, έχοντας σκοπό να εκτοξευτεί ο αριθμός διάθεσης των καρτών διαρκείας.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «κάρφωμα» της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τα «παραμυθάκια»! -ThemaSports
26/06 @ 08:43

Το «κάρφωμα» της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τα «παραμυθάκια»!

Τα έβγαλε όλα στην φόρα η Ελεγκτική Υπηρεσία της Δημοκρατίας, ότι τα πλείστα σωματεία/ εταιρίες, δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς το Κράτος.

Ποιοι τους κάνουν πόλεμο…-ThemaSports
26/06 @ 08:05

Ποιοι τους κάνουν πόλεμο…

Στην χθεσινή συνέλευση της Πάφος Fc, o εκ των ισχυρών ανδρών της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, φέρεται να… άστραψε και να βρόντηξε.

Η λογική «απάντηση» του Σπόλιαριτς στο σενάριο Ανόρθωσις… -ThemaSports
25/06 @ 08:37

Η λογική «απάντηση» του Σπόλιαριτς στο σενάριο Ανόρθωσις…

Η Ανόρθωση, στην μεταβατική επόμενη αγωνιστική περίοδο (λόγω μειωμένου προϋπολογισμού), ψάχνεται για να ενισχύσει το κυπριακό στοιχείο. Έχει βγει προς τα έξω από χθες, ότι έχουν χτυπήσει την πόρτα του Άρη, για να μετακομίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Ματία Σπόλιαριτς.

Η παραφιλολογία για Σανγκάλ και οι προθέσεις του… -ThemaSports
25/06 @ 08:02

Η παραφιλολογία για Σανγκάλ και οι προθέσεις του…

Τις τελευταίες δυο μέρες, με αφορμή και το δημοσίευμα στην Χιλή, ότι τον θέλει η Κόλο-Κόλο έχει αναπτυχθεί έντονη παραφιλολογία για το μέλλον του Σανγκάλ.

Στον ΠτΔ να τα πείτε κύριε Ιωάννου… -ThemaSports
23/06 @ 09:02

Στον ΠτΔ να τα πείτε κύριε Ιωάννου…

Ακούσαμε την χθεσινή παρέμβαση του προέδρου του ΚΟΑ Γιάννου Ιωάννου στο ΡΙΚ, όπου προσυπέγραψε την απόφαση της ΚΟΠ, ότι πρέπει να καταργηθεί το μέτρο (που εφαρμόστηκε για 4-5 μήνες την περασμένη σεζόν) για μη μετακίνηση των οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων.

Οι «τρελές» πωλήσεις του Νικ! Από τον Μπάντζι στον Σουμάνσκι… -ThemaSports
19/06 @ 09:02

Οι «τρελές» πωλήσεις του Νικ! Από τον Μπάντζι στον Σουμάνσκι…

Έκλεισε η «πράξη» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Σουμάνσκι στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Η σούμα για τις καλοκαιρινές πωλήσεις των διαχειριστών του ποδοσφαιρικού Άρη, πάει στα 2 εκατομμύρια ευρώ…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ