Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός θέλει να... χαλάσει τη μεταγραφή του Σερτζ Ιμπάκα στη Ρεάλ Μαδρίτης, προσφέροντας στον πρώην NBAer διετές συμβόλαιο με απολαβές 2 εκατ. ευρώ ετησίως!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε μία εντυπωσιακή σεζόν κατακτώντας πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, και τώρα ετοιμάζει την ενίσχυσή του για τη νέα χρονιά, ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή.

Μία από τις θέσεις όπου σίγουρα θα υπάρξει ενίσχυση είναι το «5», καθώς ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι πιθανότατα θα αποχωρήσει με προορισμό την Ουνικάχα Μάλαγα, με τους «πράσινους» να θέλουν να τον αντικαταστήσουν με έναν παίκτη από το «πάνω ράφι», έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα τρομερό δίδυμο μαζί με τον Ματίας Λεσόρ.

Μετά από τον Γκόγκα Μπιτάτζε, ένα ακόμη όνομα που προέκυψε είναι αυτό του Σερτζ Ιμπάκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Defensa Central», που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης, η «βασίλισαα», που μέχρι στιγμής έμοιαζε ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απόκτηση του Κογκολέζου με ισπανικό διαβατήριο, πλέον έχει αρχίσει να... αγχώνεται. Και αυτό γιατί, όπως σημειώνεται, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει προσφέρει στον παίκτη απολαβές που οι Μαδριλένοι δεν επιθυμούν να πιάσουν!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, το «τριφύλλι» προσφέρει στον παίκτη διετές συμβόλαιο αξίας 4 εκατομμυρίων, ήτοι 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως! Αυτή η τεράστια πρόταση φέρεται να έφερε... αμφιβολίες στο μυαλό του όσον αφορά τη μετακίνηση στη Ρεάλ, τονίζοντας πως θέλει ακόμη να το σκεφτεί.

Ο Ιμπάκα, στα 34 του, είναι ένας παίκτης με σπουδαία καριέρα στο NBA. Κατά την 14ετή θητεία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου πραγματοποίησε 1071 συμμετοχές και πήρε πρωτάθλημα με τους Ράπτορς το 2019, ενώ έχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείου του καλύτερου αμυντικού της σεζόν και έχει υπάρξει και πρώτος στις τάπες το 2012 και το 2013.

Η τελευταία του ευρωπαϊκή ομάδα πριν την Μπάγερν ήταν η Μανρέσα το 2008/09, ενώ στον «μαγικό κόσμο» έχει αγωνιστεί σε Θάντερ, Μάτζικ, Ράπτορς και Κλίπερς. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέτρησε 12,6 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 1,3 τάπες για 15,8 βαθμούς αξιολόγησης με τους Βαυαρούς.

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στο ΣΕΦ για το ματς της Εθνικής Ελλάδος-ThemaSports
25/06 @ 23:12

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στο ΣΕΦ για το ματς της Εθνικής Ελλάδος

Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στον λόγο που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσίασε από το ΣΕΦ στην πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας στο τουρνουά "Ακρόπολις".

Κυριάρχησε με επιβλητική εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο η βελτιωμένη Εθνική Ελλάδος!-ThemaSports
25/06 @ 22:29

Κυριάρχησε με επιβλητική εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο η βελτιωμένη Εθνική Ελλάδος!

Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησής της με το Μαυροβούνιο και παρουσιάζοντας πολλά θετικά στοιχεία, η Εθνική Ελλάδος πήρε την άνετη νίκη με 86-57 στην πρεμιέρα του Αcropolis!

Ξεκίνησε το… καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό: Και επίσημα στα «πράσινα» ο Λορέντζο Μπράουν, για τρία χρόνια!-ThemaSports
25/06 @ 17:40

Ξεκίνησε το… καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό: Και επίσημα στα «πράσινα» ο Λορέντζο Μπράουν, για τρία χρόνια!

Στον Παναθηναϊκό και επίσημα ο Λορέντζο Μπράουν για την επόμενη τριετία, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την συμφωνία!

Βόμβα Αταμάν στην Τουρκία: "Προσπαθούμε για μία πολύ σημαντική μεταγραφή στον Παναθηναϊκό"-ThemaSports
24/06 @ 21:01

Βόμβα Αταμάν στην Τουρκία: "Προσπαθούμε για μία πολύ σημαντική μεταγραφή στον Παναθηναϊκό"

Σε επαφές για την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεγάλης μεταγραφής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δήλωση του Εργκίν Αταμάν.

Στην Ελλάδα ο Μπράουν: «Θέλω το ευρωπαϊκό - Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ»-ThemaSports
24/06 @ 16:57

Στην Ελλάδα ο Μπράουν: «Θέλω το ευρωπαϊκό - Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ»

Ο Λορέντζο Μπράουν προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και στις πρώτες του δηλώσεις σε ελληνικό έδαφος, αναφέρθηκε στον Εργκίν Αταμάν και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Γκριγκόνις: «Ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει πολύ ψηλά, θα γίνει υπερομάδα»-ThemaSports
24/06 @ 11:16

Γκριγκόνις: «Ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει πολύ ψηλά, θα γίνει υπερομάδα»

Ο Μάριους Γκριγκόνις στάθηκε στην εξέλιξη του Παναθηναϊκού AKTOR και υποστήριξε ότι, σε συνδυασμό με την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ, οι πράσινοι θα γίνουν υπερομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ