Με ανάρτηση της η Τίνα Ιορδάνους, με πέρασμα από τις Απόλλων Ladies, αποχαιρέτησε τον πατέρα της, Ντίνο Ιορδάνου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Μπαμπά. Δεν υπάρχουν λόγια αυτή τη στιγμή, αλλά μου λείπεις. Είσαι ο ήρωας μου και είμαι η πιο ευλογημένη και τιμημένη που σε αποκαλώ μπαμπά μου. Έκανες τον κόσμο περήφανο, έκανες περήφανη τη χώρα σου και θα ζω θα προχωράω μπροστά να σε τιμώ. Ο Θεός έχει κερδίσει τον μεγαλύτερο άγγελο και ο κόσμος θα είναι καλύτερος με εσένα να τον προσέχεις. Μέχρι να ξαναδούμε ο ένας τον άλλον, σε αγαπώ για πάντα.

Daddy. There are no word right now but i miss you. You are my hero and i am the most blessed and honored to call you my dad. You made the world proud, you made your country proud and i will live every day forward honoring you. God has gained the greatest angel and the world will be better with you watching over it. Until we see each other again, i love you forever».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραίτηση Καραβίδα και..."κλείσιμο" του κινητού!-ThemaSports
26/06 @ 08:20

Παραίτηση Καραβίδα και..."κλείσιμο" του κινητού!

Ο Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας) ανακοίνωσε με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media την αποχώρηση του από την προεδρία της Δόξας Κατωκοπιάς μετά από 14 χρόνια.

ΛΙΦΤΙΝΓΚ-ThemaSports
26/06 @ 08:36

ΛΙΦΤΙΝΓΚ

Η ΑΕΚ προχωρεί σε σημαντικό... λίφτινγκ στο ρόστερ της καθώς ήδη πήρε 11αδάτους, ενώ έπεται συνέχεια στις προσθήκες.

ΛΑΒΡΑΚΙΑ-ThemaSports
26/06 @ 08:25

ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Στην Ομόνοια... μελετούν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τον κατάλογο Β'. Λαβράκια υπάρχουν όμως χρειάζεται "μάτι" και τύχη για να έρθουν στην Κύπρο.

ΨΑΛΙΔΑΚΙ-ThemaSports
25/06 @ 17:01

ΨΑΛΙΔΑΚΙ

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο με το γκολ του Μούσα Μγκούνι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, το 2007 για το Κύπελλο.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ-ThemaSports
25/06 @ 17:55

ΞΕΚΑΘΑΡΟ

Είναι πλέον... ξεκάθαρο ότι στον ΑΠΟΕΛ έχουν τη διάθεση να κυνηγήσουν δύσκολες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με σκοπό να εμπλουτίσουν το ρόστερ με ποιοτικές μονάδες που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ-ThemaSports
25/06 @ 17:02

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ

Σε προχωρημένο στάδιο είναι περιπτώσεις στον Απόλλωνα με τον

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ