Η 11άδα του Άρη για το φιλικό με την Πολισία Ζίτομιρ
Τελευταίο φιλικό (18:30 ) του Άρη στην Αυστρία με αντίπαλο την Ουκρανική Polissya Zhytomir, πριν η «Ελαφρά ταξιαρχία» πάρει το αεροπλάνο επιστροφής στη βάση της.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Παρότι η προσμονή ήταν μεγάλη και το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο γκολ, η αναμέτρηση της Αγγλίας με την Σερβία (1-0) δεν κράτησε την προσοχή του κοινού.
Τα «λιοντάρια» παρουσιάστηκαν πολύ... συντηρητικά, ενώ οι «πλάβι» ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλους κινδύνους.
Με αυτά και με αυτά, οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε συνολικά μόλις έντεκα σουτ (έξι η Σερβία, πέντε η Αγγλία) στη διάρκεια της αναμέτρησης.
Η συγκεκριμένη επίδοση συνιστά αρνητικό ρεκόρ σε αγώνα Euro από το 1980, όταν και άρχισε να καταγράφεται η συγκεκριμένη στατιστική.
11 - There were just 11 shots between Serbia (6) and England (5) tonight, the lowest of any game at the EUROs on record (since 1980). Boring. pic.twitter.com/gztaYjqvuh
— OptaJean (@OptaJean) June 16, 2024
Πηγή: sport-fm.gr