Αγγλία και Σερβία πρόσφεραν ένα... βαρετό παιχνίδι, όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρότι η προσμονή ήταν μεγάλη και το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο γκολ, η αναμέτρηση της Αγγλίας με την Σερβία (1-0) δεν κράτησε την προσοχή του κοινού.

Τα «λιοντάρια» παρουσιάστηκαν πολύ... συντηρητικά, ενώ οι «πλάβι» ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλους κινδύνους.

Με αυτά και με αυτά, οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε συνολικά μόλις έντεκα σουτ (έξι η Σερβία, πέντε η Αγγλία) στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η συγκεκριμένη επίδοση συνιστά αρνητικό ρεκόρ σε αγώνα Euro από το 1980, όταν και άρχισε να καταγράφεται η συγκεκριμένη στατιστική.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Euro 2024: Γιατί όλοι οι Άγγλοι θα βλέπουν το βράδυ Τσεχία-Τουρκία-ThemaSports
26/06 @ 20:10

Euro 2024: Γιατί όλοι οι Άγγλοι θα βλέπουν το βράδυ Τσεχία-Τουρκία

Αρκετά πιθανό είναι η Αγγλία να πέσει πάνω στην Ολλανδία στη φάση των 16 του Euro 2024. Ένα σενάριο, το οποίο τα τρία λιοντάρια θέλουν να αποφύγουν.

Άνω-κάτω η Εθνική Σερβίας - Χαώδης κατάσταση μετά τον αποκλεισμό-ThemaSports
26/06 @ 19:57

Άνω-κάτω η Εθνική Σερβίας - Χαώδης κατάσταση μετά τον αποκλεισμό

Χάος επικρατεί στην εθνική ομάδα της Σερβίας λίγες ώρες μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Euro 2024. Το κλίμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι τεταμένο, οι αντιδράσεις από τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς τεράστιες.

LIVE: Σλοβακία - Ρουμανία 1-1 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)-ThemaSports
26/06 @ 18:55

LIVE: Σλοβακία - Ρουμανία 1-1 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η Σλοβακία κοντράρεται απόψε (19:00) με τη Ρουμανία για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Euro 2024 και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης. Σημειώνουμε ότι αν το ματς λήξει ισόπαλο, προκρίνονται και οι δυο στους «16»...

LIVE: Ουκρανία - Βέλγιο 0-0 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)-ThemaSports
26/06 @ 18:45

LIVE: Ουκρανία - Βέλγιο 0-0 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η Ουκρανία κοντράρεται απόψε (19:00) με το Βέλγιο για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Euro 2024 και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Άφησε το Euro και επέστρεψε στην Αγγλία o Φόντεν λόγω οικογενειακού ζητήματος-ThemaSports
26/06 @ 18:42

Άφησε το Euro και επέστρεψε στην Αγγλία o Φόντεν λόγω οικογενειακού ζητήματος

Μίνι αναστάτωση στην εθνική Αγγλίας λίγο πριν μπει στη μάχη των νοκ-άουτ του Euro 2024, με τον Φίλ Φόντεν να αφήνει την αποστολή της ομάδας του και να επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω οικογενειακού ζητήματος.

Ο Βάργκα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο-ThemaSports
26/06 @ 16:35

Ο Βάργκα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Μπαρνάμπας Βάργκα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπως είχε προγραμματιστεί και μάλιστα αναρρώνει στο σπίτι του στην Ουγγαρία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ