Το μεγάλο deal και ο Κρις Παναγιώτου…

Το μεγάλο deal και ο Κρις Παναγιώτου…

Το πρωί είχαμε κάμει αναφορά, σε χορηγία ύψους 300 χιλιάδων ευρώ που… έδωσε στην ΑΕΛ, συγκεκριμένος κύπριος επιχειρηματίας.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι πρόκειται για τον Κρις Παναγιώτου (φωτό), ο οποίος μεταξύ άλλων, είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας Cowin. Πριν μερικούς μήνες, είχε αποκτήσει σημαντικό μερίδιο μετοχών (14,89 τοις εκατόν) στην εταιρία Sigma Radio Tv Public, η οποία διαχειρίζεται το τηλεοπτικό κανάλι «Σίγμα».

* Δυνατή χορηγία! 

Το έχουμε διευκρινίσει από ενημερωμένη πηγή, ότι η εμπορική συμφωνία για την οποία έκανε λόγο τις προάλλες (σε συνέντευξη τύπου) ο εκπρόσωπος τύπου Νικόλας Λεβέντης, αφορά άλλη εταιρία. Προγραμματίζεται προσεχώς συνέντευξη τύπου, για ανακοίνωση των καινούργιων οικονομικών υποστηρικτών του σωματείου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.