Θετικά είναι τα μηνύματα για την υπόθεση του Μαροκινού σέντερ φορ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η υπόθεση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί εξακολουθεί να απασχολεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος κάνει ό,τι περνάει από τα χέρια του και την… τσέπη του για να μείνει ο Μαροκινός επιθετικός στην ομάδα.

Σήμερα η SportDay παρουσιάζει τα δεδομένα για το θέμα του διεθνούς επιθετικού, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών με 33 γκολ σε 50 παιχνίδια και συνεχίζει ακάθεκτος με την εθνική του ομάδα (χατ τρικ σε 30 λεπτά!).

Μετά από μία σούπερ χρονιά με τα ερυθρόλευκα, ο Ελ Κααμπί κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων και να γίνεται κουβέντα για πιθανή αποχώρησή του από την ομάδα.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας, λοιπόν, υπενθυμίζει αρχικά πως ο παίκτης έχει εδώ και αρκετό καιρό μία πρόταση που ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως, κάτι που ο ίδιος αντιμετωπίζει ο ίδιος ιδιαίτερα θετικά, ενώ αναμένεται να υπάρξει και ένα χρηματικό ποσό για τον μάνατζέρ του.

Τη δική του… παρέμβαση στην υπόθεση έκανε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος τόνισε στον παίκτη πόσο πολύ τον υπολογίζει στα πλάνα που καταστρώνει για την επόμενη αγωνιστική περιόδο και όλα δείχνουν πως μόνο μία δελεαστική (από αγωνιστικής άποψης) πρόταση από την Premier League θα ήταν ικανή να βάλει σε σκέψη τον Ελ Κααμπί.

Το θέμα του Μαροκινού αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά εντός της ερχόμενης εβδομάδας, με τη νέα επικοινωνία που θα υπάρξει ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, με τα μηνύματα αυτή τη στιγμή να είναι υπέρ της παραμονής του παίκτη στους πρωταθλητές του Conference League.

SPORT-FM.GR

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ζεϊμπέκικο του Κωνσταντέλια στο γάμο της αδερφής του (BINTEO)-ThemaSports
24/06 @ 15:36

Το ζεϊμπέκικο του Κωνσταντέλια στο γάμο της αδερφής του (BINTEO)

Τις χορευτικές του ικανότητες επέδειξε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο γάμο της αδερφής του.

Οργισμένη διάψευση της ΑΕΚ για Μπρέθγουεϊτ: «Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν “χαζά” παιχνίδια σε βάρος μας»-ThemaSports
24/06 @ 15:34

Οργισμένη διάψευση της ΑΕΚ για Μπρέθγουεϊτ: «Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν “χαζά” παιχνίδια σε βάρος μας»

Άμεση και αιχμηρή ήταν η αντίδραση της ΑΕΚ στο σενάριο περί πρότασης η οποία απορρίφθηκε από τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ.

Big-4: H ανάγκη για τις πρώτες «ενέσεις» ενίσχυσης -ThemaSports
24/06 @ 13:54

Big-4: H ανάγκη για τις πρώτες «ενέσεις» ενίσχυσης

Καλοκαίρι, εποχή μεταγραφών, σεναρίων, διαφωνιών ανάμεσα σε παρέες για το ποιος χωράει, ποιος «δεν κάνει», ποιος θα αφήσει εποχή, στον ΠΑΟΚ, στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό…

Aλλαγές στο format της Super League 2024-25 – Τα τρία μίνι πρωταθλήματα-ThemaSports
24/06 @ 16:20

Aλλαγές στο format της Super League 2024-25 – Τα τρία μίνι πρωταθλήματα

Το νέο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League αναμένεται να διεξαχθεί με ένα νέο σύστημα, για το οποίο υπήρχε μελέτη από το 2019.

Ανακοίνωσε την απόκτηση Κάλενς η ΑΕΚ-ThemaSports
24/06 @ 12:40

Ανακοίνωσε την απόκτηση Κάλενς η ΑΕΚ

Τη μεταγραφή του Αλεξάντερ Κάλενς σφράγισε η ΑΕΚ.

Ο Μέσι ευχήθηκε σε παίκτη του Παναθηναϊκού για τα γενέθλιά του-ThemaSports
24/06 @ 12:55

Ο Μέσι ευχήθηκε σε παίκτη του Παναθηναϊκού για τα γενέθλιά του

Το... τέλειο δώρο για κάθε Αργεντινό που ονειρεύεται να κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο πήρε ο Τιάγκο Ρομάνο. Ο 18χρονος άσος του Παναθηναϊκού δέχτηκε ευχές μέσω βίντεο από τον Λιονέλ Μέσι για τα γενέθλιά του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ