Σε νέο της δημοσίευμα η πορτογαλική ‘’Α bola’’ αναφέρει ότι ο Ιωαννίδης απέρριψε προσέγγιση από την Λιλ γιατί προτιμά την Σπόρτινγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κάθε μέρα και ένα νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία για τον Ιωαννίδη. Έτσι σήμερα η ‘’A Bola’’ αναφέρει ότι ο Ιωαννίδης απέρριψε προσέγγιση που έκανε η Λιλ για την απόκτησή του καθώς προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το σημερινό δημοσίευμα δεν προσθέτει κάτι περισσότερο από τα παραπάνω νέα στοιχεία στα όλα όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι για τον διεθνή άσο του Παναθηναϊκού.

 

Επαναλαμβάνει ότι η πρώτη πρόταση που κατατέθηκε στους πράσινους από την ομάδα της Λισαβόνας, ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ δεν έγινε δεκτή, και πως ετοιμάζεται νέα προσφορά στην ελληνική ομάδα η οποία εκτιμά ότι θα ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ένα ποσό που πιστεύουν ότι θα είναι και αυτό που θα ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό για να δώσει το ΟΚ για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Επίσης για ακόμη μια φορά αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ έχει έτοιμη και την πρόταση που θα κάνει στον Ιωαννίδη για το συμβόλαιο που θα υπογράψει, το οποίο θα έχει διάρκεια πέντε έτη με ρήτρα η οποία θα φτάνει στα 80 εκατομμύρια ευρώ ή και στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε τον Φαμπρίς Κα-ThemaSports
22/06 @ 19:20

Ανακοίνωσε τον Φαμπρίς Κα

Ο Πανσερραϊκός προχώρησε σε μια ακόμα μεταγραφή καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού Φαμπρίς Καχ μέχρι και το 2026.

Συνδέουν ΑΕΚ και Σμιντ στην Ελβετία-ThemaSports
22/06 @ 18:36

Συνδέουν ΑΕΚ και Σμιντ στην Ελβετία

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ντομινίκ Σμιντ της Βασιλείας κάνει λόγο ελβετικό δημοσίευμα.

Πρόταση 4 εκατ. του Παναθηναϊκού στην Γκρέμιο για Παβόν!-ThemaSports
22/06 @ 17:03

Πρόταση 4 εκατ. του Παναθηναϊκού στην Γκρέμιο για Παβόν!

Όπως αποκαλύπτει έγκυρος ρεπόρτερ σε θέματα Λατινικής Αμερικής, ο Παναθηναϊκός παλεύει να κάνει δικό του τον αριστερό εξτρέμ της Γκρέμιο, καταθέτοντας πρόταση 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Ποιος είναι ο 28χρονος Αργεντινός.

AEK: «Κόπηκαν» Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης, πάει για δύο τερματοφύλακες η Ένωση-ThemaSports
22/06 @ 12:35

AEK: «Κόπηκαν» Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης, πάει για δύο τερματοφύλακες η Ένωση

Αθανασιάδης και Στάνκοβιτς αποτελούν παρελθόν και η Ένωση θα κάνει δύο μεταγραφές στη θέση «1»...

«Βόμβα» από κορυφαίο ΜΜΕ της Τουρκίας: «Ο Μπακασέτας αποφάσισε να φύγει από τον Παναθηναϊκό»!-ThemaSports
22/06 @ 12:10

«Βόμβα» από κορυφαίο ΜΜΕ της Τουρκίας: «Ο Μπακασέτας αποφάσισε να φύγει από τον Παναθηναϊκό»!

Δημοσίευμα από κορυφαίο ΜΜΕ της Τουρκίας, τονίζει πως ο Τάσος Μπακασέτας έχει δώσει εντολή στον εκπρόσωπό του, να βρει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του! Ποιος σύλλογος φέρεται να βρίσκεται σε «πρώτο πλάνο».

Κυκλοφορεί ελεύθερος ο Μακέντα - Το κασέ του και η... διπλή «χυλόπιτα»!-ThemaSports
22/06 @ 08:15

Κυκλοφορεί ελεύθερος ο Μακέντα - Το κασέ του και η... διπλή «χυλόπιτα»!

Σύμφωνα με σημερινό (22/06) δημοσίευμα της ελλαδικής αθλητικής εφημερίδας Sportime, ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ και του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα, κυκλοφορεί ελεύθερος αναζητώντας τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, που ο ίδιος και η οικογένεια του θα ήθελαν να είναι στην Ελλάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ