ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Το γκολ του Άγγελου και οι καλύτερες φάσεις στη Βιέννη (ΒΙΝΤΕΟ)
H Ομόνοια στο «Allianz Stadion» επικράτησε της Ραπίντ Βιέννης μς 0-1 για την 5η αγωνιστική της League Phase του Conference League, με σκόρερ τον Άγγελο Νεοφύτου.


Ενόψει των εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν καθώς και των σχετικών προβλέψεων του Τμήματος Μετεωρολογίας, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, στα πλαίσια της λήψης μέτρων για προστασία των αθλητών και αθλουμένων, συστήνει όπως αποφεύγεται εντελώς η άσκηση σε υπαίθριο χώρο στην ξηρά για τις ώρες που βρίσκονται σε ισχύ οι προειδοποιήσεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες σε πορτοκαλί και κόκκινο επίπεδο.
Επιπλέον συστήνεται όπως, η όποια αθλητική / φυσική δραστηριότητα πραγματοποιείται ή πολύ νωρίς το πρωί ή πολύ αργά το απόγευμα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις