Συστάσεις ΚΟΑ σε αθλητές και αθλουμένους λόγω των εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών

Συστάσεις ΚΟΑ σε αθλητές και αθλουμένους λόγω των εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών

Σημαντική ανακοίνωση από τον ΚΟΑ, ο οποίος συστήνει όπως αποφεύγεται εντελώς η άσκηση σε υπαίθριο χώρο για τις ώρες που βρίσκονται σε ισχύ οι προειδοποιήσεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες.

Ενόψει των εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν καθώς και των σχετικών προβλέψεων του Τμήματος Μετεωρολογίας, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, στα πλαίσια της λήψης μέτρων για προστασία των αθλητών και αθλουμένων, συστήνει όπως αποφεύγεται εντελώς η άσκηση σε υπαίθριο χώρο στην ξηρά για τις ώρες που βρίσκονται σε ισχύ οι προειδοποιήσεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες σε πορτοκαλί και κόκκινο επίπεδο.

Επιπλέον συστήνεται όπως, η όποια αθλητική / φυσική δραστηριότητα πραγματοποιείται ή πολύ νωρίς το πρωί ή πολύ αργά το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Φειδίας καλεί τον Φαίδωνα σε podcast για «να τα πει όλα»!

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Φειδίας καλεί τον Φαίδωνα σε podcast για «να τα πει όλα»!

Ο Φειδίας Παναγιώτου με βίντεο που ανάρτησε στα social media καλεί δημόσια τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, να καθίσει στο μικρόφωνο του podcast του και να απαντήσει στις σοβαρές κατηγορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.