Themasports teamΟ Κωσταντής Τζολάκης συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την ερυθρόλευκη εστία, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ για την πόρτα που έριξε στους μνηστήρες από το εξωτερικό. Τριετές το συμβόλαιο, σύμφωνα με πληροφορίες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και το αθλητικο κέντρο στον Ρέντη είναι τα δύο σπίτια του Κωνσταντή Τζολάκη από το 2019 και αυτό θα συνεχιστεί για τα επόμενα χρόνια. Η φετινή σεζόν είναι αυτή που έφερε την αγωνιστική εκτόξευσή του και τον έκανε σύνθημα στα χείλη όλων των οπαδών του Ολυμπιακού.
Αναβαθμίστηκε με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο και όχι μόνο άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε, αλλά έγινε ένας από τους πλέον κομβικούς ποδοσφαιριστές στην μυθική πορεία των Πειραιωτών μέχρι την κατάκτηση του UEFA Conference League.
Ο 21χρονος κίπερ έκατσε κάτω από την εστία στη ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Σερβία και έκτοτε έγινε βασικός και αναντικατάστατος στο ερυθρόλευκο ρόστερ, με το φινάλε της φετινής μαγικής σεζόν να τον βρίσκει μάλιστα να δέχεται την καλύτερη επιβράβευση.
Αναλυτικά:
Τα χειρότερα δυνατά νέα έλαβε ο Ολυμπιακός για τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς, αφού ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη ρήξη αχιλλείου στο αριστερό του πόδι και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 20:58
Τα νέα δεν είναι καλά για τον Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τελευταίο ματς της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό.
12/11 @ 20:47
Μεταξύ των δύο διακοπών για τις Εθνικές ομάδες στον Παναιτωλικό δεν έχει αλλάξει μόνο ο προπονητής με τον Γιάννη Αναστασίου αντί του Γιάννη Πετράκη.
12/11 @ 20:35
Η Stoiximan Superleague διέκοπη λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και μετά από 10 αγωνιστικές, ο Λεβαδειακός αποδεικνύει γιατί βρίσκεται στην πρώτη τετράδα.
12/11 @ 20:22
Κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο της σεζόν στην Stoiximan Super League ανήκει, πλέον, στο παρελθόν. Δέκα αγωνιστικές έχουν περάσει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι 14 ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή έχουν παρουσιάσει τα πρώτα δείγματα γραφής από όσα αναμένεται να μας προσφέρουν μέχρι το τέλος της τον ερχόμενο Μάιο.
12/11 @ 20:04
Ο Λεβαδειακός εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα και πέντε παίκτες του βρίσκονται στα... ραντάρ ομάδων της Super League, αλλά και από το εξωτερικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportime.gr. Ανάμεσα τους και ο 25χρονος Κύπριος διεθνής μέσος, Γιάννης Κωστή!
12/11 @ 19:50
O Λορέντσο Πιρόλα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2028, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του.
BEST OF THEMASPORTS