Μένει στο Λιμάνι ο Τζολάκης, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους»

Μένει στο Λιμάνι ο Τζολάκης, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους»

Ο Κωσταντής Τζολάκης συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την ερυθρόλευκη εστία, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ για την πόρτα που έριξε στους μνηστήρες από το εξωτερικό. Τριετές το συμβόλαιο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και το αθλητικο κέντρο στον Ρέντη είναι τα δύο σπίτια του Κωνσταντή Τζολάκη από το 2019 και αυτό θα συνεχιστεί για τα επόμενα χρόνια. Η φετινή σεζόν είναι αυτή που έφερε την αγωνιστική εκτόξευσή του και τον έκανε σύνθημα στα χείλη όλων των οπαδών του Ολυμπιακού.

Αναβαθμίστηκε με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο και όχι μόνο άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε, αλλά έγινε ένας από τους πλέον κομβικούς ποδοσφαιριστές στην μυθική πορεία των Πειραιωτών μέχρι την κατάκτηση του UEFA Conference League.

Ο 21χρονος κίπερ έκατσε κάτω από την εστία στη ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Σερβία και έκτοτε έγινε βασικός και αναντικατάστατος στο ερυθρόλευκο ρόστερ, με το φινάλε της φετινής μαγικής σεζόν να τον βρίσκει μάλιστα να δέχεται την καλύτερη επιβράβευση.

Αναλυτικά:

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το παιχνίδι που πρέπει να... «κυκλώσει» η ΑΕΛ τον Ιανουάριο

Το παιχνίδι που πρέπει να... «κυκλώσει» η ΑΕΛ τον Ιανουάριο

Μπορεί η ΑΕΛ να βρίσκεται πλέον σε τροχιά εξάδας, αφού είναι στην 7η θέση και στο -3 από τον 6ο Απόλλωνα με 11 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος του Β' γύρου, όμως ακόμα κι αν η Λεμεσιανή ομάδα τερματίσει τελικά στην εξάδα και παίξει στα πλέι-οφ του Α' γκρουπ, θα έχει ουσιαστικά... ρυθμιστικό ρόλο, αφού δεν θα έχει το ισχυρό κίνητρο διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.