Themasports teamΣύμφωνα με δημοσίευμα του «Sportime.gr» πολλά είναι τα τηλεφωνήματα που έλαβαν Αναστασίου και Νταμπράουσκας από Ελλάδα μεριά!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η σχετική αναφορά:
«Μπορεί να μην κατέκτησε το Κύπελλο χάνοντας στον τελικό από την Πάφο, αλλά και στην Ευρώπη βγήκε και μαγαζί γωνία είναι. Ένα από τα πιο υγιή και συνεπή σε πληρωμές σε όλη την Κύπρο.
Επομένως, είναι λογικό και επόμενο να έχει πέραση στα μέρη μας! Πολλοί από εδώ έκαναν την προσπάθειά τους. Διάφοροι παίκτες και μάνατζερ έκαναν τηλέφωνα μήπως και βρουν τρόπο να πάνε στην Ομόνοια.
Μόνο που για την ώρα έπεσαν στο κενό. Τόσο ο Αναστασίου όσο και ο Νταμπράουσκας, που αποτελούν τους ιθύνοντες νους, δεν είναι και τόσο φαν της Super League 1. Ελάχιστοι είναι οι παίκτες που τους αρέσουν. Και κάποιους γνωρίζουν πως δεν μπορούν να τους πάρουν με τίποτα».
Έξι ομάδες απειλούν με νομικά μέτρα για την απόφαση στο Δόξα-Αχυρώνας Ονήσιλος μέσω επιστολής των δικηγόρων τους.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/11 @ 20:23
Μπορεί να υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα ωστόσο με την επανέναρξη ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια.
11/11 @ 17:30
Μπορεί να έγραψε ιστορία στο Κυπριακό ποδόσφαιρο ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, όμως σε σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις, να τονίσει ότι η Ομόνοια είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ χαρακτήρισε ως θετική έκπληξη τον ΑΠΟΕΛ.
11/11 @ 15:40
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Supersport 104 με την Μαρίνα Αργυρού ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.
11/11 @ 21:09
Με αφορμή την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων για το έτος 2025, που είναι παράλληλα και η τελευταία πριν το τέλος του πρώτου γύρου, συγκεντρώσαμε τα αποτελέσματα μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα μετά το πέρας των πρώτων 10 αγωνιστικών και ετοιμάσαμε την... ειδική βαθμολογία των ντέρμπι!
11/11 @ 09:34
Έντονη ανακοίνωση από τον ΠΑ.Σ.Π. με αφορμή τον τραυματισμό του Ζοάο Μάριο στο ματς Ακρίτας – Ολυμπιακός για την 10η αγωνιστική. Ο ποδοσφαιριστής είχε μείνει καθηλωμένος στο ασθενοφόρο για αρκετή ώρα, καθώς απουσίαζε δεύτερο από το γήπεδο.
11/11 @ 08:01
Καλεσμένος στο 3ο επεισόδιο της εκπομπής «Ball Boyz on tour», της Cablenet ήταν ο Ντράκοσλαβ Μούσιτς. Στην Κύπρο ήρθε για λογαριασμό της Ομόνοιας αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ στους πράσινους.
BEST OF THEMASPORTS