Αισιοδοξία στην Πολωνία για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, πέντε ημέρες πριν από τον πρώτο της αγώνα στο Euro, ενώ ο επιθετικός τραυματίστηκε χθες (10/6) στο δεξί του γόνατο σε φιλικό αγώνα με την Τουρκία, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πολωνίας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP).

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Παραμένουμε αισιόδοξοι, ακόμα περιμένουμε την επιβεβαίωση μετά από μια ιατρική εξέταση που έχει προγραμματιστεί για σήμερα», δήλωσε ο Εμίλ Κοπάνσκι.

Ο αρχηγός και ο πρώτος σκόρερ της Πολωνίας αποχώρησε στο 33ο λεπτό της νίκης 2-1 των Πολωνών επί της Τουρκίας στη Βαρσοβία.

Οι Πολωνοί βρίσκονται στον 4ο όμιλο με τους Γάλλους, τους Αυστριακούς και τους Ολλανδούς και θα ξεκινήσουν το Euro κόντρα στους τελευταίους την Κυριακή (16:00 μ.μ.).

Σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα meczyki.pl, ο τραυματισμός του «δεν είναι τίποτα σοβαρό» και η έξοδος ήταν «προληπτική». «Ένιωσε λίγη ενόχληση, αποφάσισε ότι δεν χρειαζόταν να πάρει το παραμικρό ρίσκο», γράφει η ιστοσελίδα.

Μετά τον αγώνα, ο προπονητής Μίχαλ Πρόμπιερτζ δήλωσε ότι ο Λεβαντόφσκι τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η κατάσταση της υγείας του άλλου τραυματία επιθετικού Κάρολ Σβίντερσκι (Βερόνα) είναι επίσης καθησυχαστική και η μη διαθεσιμότητα του θα πρέπει να είναι μόνο «γύρω στις τέσσερις ημέρες». Τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο ενώ πανηγύριζε το δικό του πρώτο γκολ με τους Τούρκους και αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή στο 12ο λεπτό.

Η Πολωνία έχασε ήδη έναν άλλο επιθετικό την Παρασκευή, τον Αρκάντιους Μιλίκ, τραυματισμένο στον πρώτο αγώνα προετοιμασίας με την Ουκρανία (3-1). Ο Μιλίκ, που αποσύρθηκε από το Euro, υποβλήθηκε σε μικροχειρουργική επέμβαση στον αριστερό του μηνίσκο, ανακοίνωσε χθες η Γιουβέντους Τορίνο, χωρίς να δώσει τη διάρκεια της μη διαθεσιμότητας του.

Πηγή: sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξηγήσεις από Μπέλιγχαμ για τη χειρονομία του: «Εσωτερικό αστείο με φίλους, μόνο σεβασμός για Σλοβακία» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/07 @ 09:54

Εξηγήσεις από Μπέλιγχαμ για τη χειρονομία του: «Εσωτερικό αστείο με φίλους, μόνο σεβασμός για Σλοβακία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά την κριτική που δέχτηκε για μια χειρονομία του.

Ο αγγλικός Τύπος ΑΠΟΘΕΩΣΕ τον... σωτήρα Μπέλιγχαμ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
01/07 @ 09:27

Ο αγγλικός Τύπος ΑΠΟΘΕΩΣΕ τον... σωτήρα Μπέλιγχαμ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επιδεικνύοντας ψυχή... χιλίων λεόντων, η Αγγλία επικράτησε με 2-1 της σκληροτράχηλης Σλοβακίας στην παράταση (1-1 κανονική διάρκεια) και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελβετία.

Προπονητής Σλοβακίας: «Δεν μου άρεσε η διαιτησία - Έκαναν καθυστερήσεις οι Άγγλοι, μας φοβούνταν»-ThemaSports
01/07 @ 08:47

Προπονητής Σλοβακίας: «Δεν μου άρεσε η διαιτησία - Έκαναν καθυστερήσεις οι Άγγλοι, μας φοβούνταν»

Ο προπονητής της Σλοβακίας, Φραντσέσκο Καλτσόνα, ήταν έξαλλος μετά τον αποκλεισμό από την Αγγλία στην παράταση.

Σάουθγκειτ: «Δείξαμε υπομονή, βοήθησαν στο έπακρο οι αλλαγές»-ThemaSports
01/07 @ 08:35

Σάουθγκειτ: «Δείξαμε υπομονή, βοήθησαν στο έπακρο οι αλλαγές»

Στη βοήθεια που προσέφεραν οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο στάθηκε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά την πρόκριση της Αγγλίας επί της Σλοβακίας.

«Πήγε να σπάσει το στούντιο»: Οι απίθανες αντιδράσεις των Κιν και Νέβιλ στο ψαλιδάκι του Μπέλιγχαμ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/07 @ 08:22

«Πήγε να σπάσει το στούντιο»: Οι απίθανες αντιδράσεις των Κιν και Νέβιλ στο ψαλιδάκι του Μπέλιγχαμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερό ξέσπασμα των δύο στη γκολάρα ισοφάρισης του Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τους Κιν και Νέβιλ να κραυγάζουν, να αγκαλιάζονται και να τρέχουν σαν μικρά παιδιά μέσα στο πλατό της εκπομπής τους!

Τι είπε ο Μπέλιγχαμ στον κόσμο, αφού έκανε το 1-1 για την Αγγλία; Δύο λέξεις και το γκολ της ζωής του! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 23:05

Τι είπε ο Μπέλιγχαμ στον κόσμο, αφού έκανε το 1-1 για την Αγγλία; Δύο λέξεις και το γκολ της ζωής του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σκοράρει και απευθύνεται στο κοινό της Αγγλίας, δευτερόλεπτα μετά το 1-1 και το καλύτερο γκολ της καριέρας του. Τι λέει; Έχουμε την απάντηση!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ