Το σπριντ του Κετσπάγια και οι αδυναμίες…
Το σπριντ που έκανε ο Τιμούρ Κετσπάγια, για να πανηγυρίσει μαζί με τους παίχτες του την επίτευξη του 2-1, αποτελεί το γεγονός που συζητιέται περισσότερο, μετά την χθεσινή ισοπαλία με τον Ακρίτα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού στάθηκε πολύ άτυχος στο φιλικό της Εθνικής με την Γερμανία, αφού τραυματίστηκε στον ώμο στα πρώτα λεπτά και έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Σήμερα λοιπόν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, με την ΠΑΕ να ενημερώνει πως έχει υποστεί κάκωση στον ώμο και επομένως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 2 εβδομάδες, φορώντας και νάρθηκα ακινητοποίησης.
Μετά τις δύο αυτές εβδομάδες θα υπάρξει επανεκτίμηση της κατάστασής του, ώστε να φανεί εάν θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία του «Τριφυλλιού».
Σε κάθε περίπτωση, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού θα μείνει εκτός από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, όμως καλώς εχόντων των πραγμάτων γρήγορα θα τεθεί και πάλι στην διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο.
Πηγή: sdna.gr