Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής για τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής για τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο

Με προπόνηση στο Στάδιο Σεραβάλε του Σαν Μαρίνο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για το φιλικό αγώνα με την Εθνική ομάδα της χώρας.

Το φιλικό θα γίνει την Τρίτη, στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ. 

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά και να είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα. 

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Κωνσταντίνος Παναγή, Ζοέλ Μολ, Δημήτρης Δημητρίου, Κώστας Πηλέας, Νικόλας Παναγιώτου, Ανδρέας Παναγιώτου, Αντρέας Καρώ,  Έκτωρ Κυπριανού, Στέλιος Ανδρέου, Παύλος Κορρέα, Γιώργος Μαλεκκίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Γιάννης Σατσιάς, , Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Μάριος Ηλία,  Ανδρέας Κατσαντώνης,  Ανδρόνικος Κακουλλή, Ιωάννης Πίττας, Λοϊζος Λοϊζου και Σταύρος Γαβριήλ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σήκωσε το Κύπελλο Ολλανδίας με πεντάρα και επέστρεψε στους τίτλους μετά από 13 χρόνια η Άλκμααρ!

Σήκωσε το Κύπελλο Ολλανδίας με πεντάρα και επέστρεψε στους τίτλους μετά από 13 χρόνια η Άλκμααρ!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας η Άλκμααρ, η οποία σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο στο «Ντε Κάιπ» μετά το 5-1 επί της Ναϊμέγκεν!