Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας 29Μ Μιχελής Φιλίππου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Το πρώτο σχόλιο του: «Είμαστε στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης των επαφών με τους υφιστάμενους παίκτες από το περσινό ρόστερ. Η τελευταία ήταν του Αλαμπρίτη. Τις επόμενες ημέρες αυτή η διαδικασία θα ολοκληρωθεί, καθώς αναμένουμε κάποιες απαντήσεις σε προτάσεις. Την πρώτη εβδομάδα του Ιούλη θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Στις μεταγραφές, συνεχίζονται οι διεργασίες από τους υπεύθυνους της ομάδας. Για τις αποχωρήσεις, οφείλω να ενημερώσω ότι είναι τελικές. Έχουν μείνει δύο-τρεις περιπτώσεις που θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες. Οι προτάσεις έχουν γίνει, η μπάλα είναι και στις δύο πλευρές. Κάνουμε υπομονή να βρούμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, σίγουρα θα γίνει ένας σημαντικός αριθμός μεταγραφών ως την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά δεν είναι ο σκοπός να κλείσει το ρόστερ πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Για εμάς είναι σημαντική η υπομονή για να πάρουμε τους καλύτερους δυνατούς παίκτες».

Για τον περιορισμό του ποσοστού λάθους στις μεταγραφές: «Το λάθος δεν μπορεί ποτέ να αποκλειστεί στο ποδόσφαιρο. Κάνεις ότι μπορείς για να περιορίσεις το ποσοστό λάθους. Όταν κάνεις επιλογές μεταξύ 10-12 ποδοσφαιριστών, σίγουρα κάποια επιλογή θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Θα κάνουμε μεταγραφές, δεν σημαίνει όμως ότι θα είναι κινήσεις, ξένων, η νεαρών. Κάπου εκεί θα είναι ο αριθμός για να “κλείσει” το ρόστερ».

Για τους ξένους στην Ομόνοια 29Μ: «Θα έχουμε παραπάνω ξένους, το είπαμε εξ αρχής. Είναι λίγοι οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές στην αγορά, αρκετοί από αυτούς έχουν “κλείσει” σε άλλες ομάδες, οπότε εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε προτεραιότητα στους Κύπριους ποδοσφαιριστές, όμως δεν θα μπούμε σε μία άλλη διαδικασία. Θέλουμε να έχουμε το επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο στην ομάδα».

Για την προετοιμασία: «Για αρχή στο προπονητικό μας κέντρο και στη συνέχεια εντός των συνόρων, όμως δεν είναι ξεκάθαρη η περιοχή της προετοιμασίας Δεν θα πάμε στο εξωτερικό».

Για την άφιξη του Πετράκη: «Ο προπονητής προς το τέλος του Ιουνίου θα είναι στην Κύπρο, καθώς πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας του συνόλου».

Για τον κόσμο της Ομόνοιας 29Μ: «Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, γίνονται επαφές και θα δούμε στην πορεία πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συμφώνησε και παραμένει και τη νέα σεζόν στην Ομόνοια 29Μ-ThemaSports
17/06 @ 10:37

Συμφώνησε και παραμένει και τη νέα σεζόν στην Ομόνοια 29Μ

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Αντώνη Κουμή ανακοίνωσε η Ομόνοια 29Μ.

Ανανέωσε ο Στρέζος-ThemaSports
16/06 @ 11:12

Ανανέωσε ο Στρέζος

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου ανανέωσε τον Γιώργο Στρέζο

Ανακοίνωση για Παττίχη-ThemaSports
15/06 @ 18:44

Ανακοίνωση για Παττίχη

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Παττίχη ανακοίνωσε η Ομόνοια 29Μ.

Ομόνοια29Μ: Παρελθόν άλλοι δύο -ThemaSports
15/06 @ 10:03

Ομόνοια29Μ: Παρελθόν άλλοι δύο

H Ομόνοια 29Μ ανακοίνωσε την αποχώρηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Σιών Ιωάννου και Μόδεστο Σωτηρίου.

Αδάμος: «Το 2026-2027 ελπίζουμε να είμαστε στην Α’ κατηγορία και να μην κινδυνεύσουμε»-ThemaSports
13/06 @ 11:56

Αδάμος: «Το 2026-2027 ελπίζουμε να είμαστε στην Α’ κατηγορία και να μην κινδυνεύσουμε»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκτελεστικός γραμματέας και επικεφαλής του σωματείου της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Αδάμος Ευσταθίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ