ΜΜΕ στη Σερβία αναφέρουν ότι ο Ντάλσιο αποχώρησε από την εθνική ομάδα της χώρας του μετά από σχετική άδεια, για να πάει στο Βελιγράδι για ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του στην ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Ο Ντάλσιο θα γίνει σύντομα και επίσημα ο νέος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Ο μέσος αποχώρησε από την εθνική ομάδα της Γουινέας-Μπισάου λόγω οριστικοποίησης της μεταγραφής του με τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θα πρέπει σήμερα να αντιμετωπίσουν την Αίγυπτο χωρίς αυτόν στον 4ο γύρο των προκριματικών του Μουντιάλ.
Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, ο Ντάλσιο δεν έκανε τίποτα χωρίς την άδεια του προπονητή Λουίς Μπόε Μόρτε. Συγκεκριμένα, όταν διαπίστωσε ότι ήταν στη λίστα των προκριματικών με Αιθιοπία και Αίγυπτο, εμφανίστηκε στη συγκέντρωση και στη συνέχεια μίλησε με το προπονητικό επιτελείο.
Δεν ήταν στο πλάνο του πρώην ποδοσφαιριστή της Εθνικής Πορτογαλίας και των Άρσεναλ, Φούλαμ και Γουέστ Χαμ ότι ο Ντάλσιο έπρεπε να είναι βασικός, οπότε του επετράπη να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα».
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/06 @ 00:00
Με το τέλος του τελικού του Champions League, ο Λουίς Ενρίκε φόρεσε ένα μπλουζάκι, αφιερωμένο στην μνήμη της κόρης του, Ξάνα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 9 ετών το 2019.
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League που κερδίζει στον τελικό με πέντε γκολ διαφορά, μετά τον θρίαμβο με σκορ 5-0 επί της Ίντερ.
31/05 @ 23:56
Δείτε τη Χρυσή Βίβλο του Champions League μετά την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά από την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό με την Ίντερ!
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγραψε ιστορία! Μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Γαλλίας, κατέκτησε και το Champions League, πετυχαίνοντας το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της. Δεύτερο για τον Λουίς Ενρίκε!
31/05 @ 22:22
Ο Ζινεντίν Ζιντάν απέρριψε μια εξωπραγματική πρόταση για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Χιλάλ!
31/05 @ 23:52
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
BEST OF THEMASPORTS