Ο Ιταλός έρχεται στην Κύπρο για την τεχνική ηγεσία της Κυρίας
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Μάουρο Καμορανέζι σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης έτσι ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο Καμορανέζι μπήκε και αυτός στην μικρή λίστα της ομάδας της Αμμοχώστου και μένει να δούμε αν θα συμφωνήσει με την Ανόρθωση.
Ο Καμορανέζι είναι γνωστός στο ευρύ κοινό από την θητεία του στην Γιουβέντους σαν ποδοσφαιριστής ενώ μεγαλύτερη επιτυχία του είναι η κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2006 με την Ιταλία.
Σαν προπονητής έχει εργαστεί σε Κόρας ντε Τπέικ, Τίγρε, Καφεταλέρος, Τάμπορ Σεζάνα, Μάριμπορ και εσχάτως στη Φλοριάνα, με την οποία η συνεργασία του εκπνέει στο τέλος του τρέχοντος μήνα.
Την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2025 και ώρα 5:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του σταδίου «ΆλφαΜέγα» στο Κολόσσι, η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας του Απόλλωνα, όπου μεταξύ άλλων, θα ψηφιστεί η είσοδος του Άγγλου επενδυτή, Γκέιμπριελ Κρεγκ στη Λεμεσιανή ομάδα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/08 @ 08:30
Δεν προχώρησε τελικά στην απόκτηση του Γιαν Βοντχάνελ η Ανόρθωση.
07/08 @ 18:30
Στο στάδιο Αλφαμέγα βρίσκονται ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης.
07/08 @ 12:10
Στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης ο Γιαν Βόντχαλεν
06/08 @ 17:41
Δυνατό μήνυμα έστειλε με ανάρτηση του στα social media ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Ευαγόρας Χαραλάμπους, λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Αμμοχώστου μέχρι το 2028!
06/08 @ 16:05
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση, ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ευαγόρας Χαραλάμπους, ανανέωσε το συμβόλαιο του με την «Κυρία» μέχρι το 2028!
06/08 @ 14:20
Η Ανόρθωση με ανακοίνωση της ανακοίνωσε τη συμφωνία της με 17 ποδοσφαιριστές!
BEST OF THEMASPORTS