Τα 9 πιο πολύτιμα αντικείμενα στην ιστορία που κλάπηκαν και δεν έχουν ακόμη βρεθεί
Αυτή είναι μία λίστα με 9 ιστορικά κειμήλια και αριστουργήματα της τέχνης που κλάπηκαν στο παρελθόν και η τύχη τους αγνοείται.




Απίθανος, μυθικός και ασυναγώνιστος ο Μίλτος Τεντόγλου!
Με την τρομερή επίδοση 8,65μ., την οποία έκανε δύο φορές(!), στον τελικό του άλματος εις μήκος, ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης, σημειώνοντας παράλληλα και νέο ρεκόρ αγώνων!
Εκπληκτικό τελικό από τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος είχε μόλις μία άκυρη προσπάθεια (τη δεύτερη), ενώ οι υπόλοιπες πέντε ήταν πάνω από 8,40μ. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε με 8,42μ., για να ακολουθήσει το 8,49μ. (3η προσπάθεια), το 8,45μ., ενώ η πέμπτη και έκτη του προσπάθεια ήταν στο 8,65μ., για τον... Αυτοκράτορα της Ρώμης!
Δεύτερος ήταν ο Ιταλός Ματίας Φουρλάνι με καλύτερη επίδοση 8,38μ. και ο τρίτος ο Ελβετός, Ζίμον Εχάμερ με 8,31μ.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις