Μυθικοί τζίροι στην νέα μπουτίκ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Μυθικοί τζίροι στην νέα μπουτίκ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Το νέο ανακαινισμένο επίσημο κατάστημα της Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε τις πύλες του την Τετάρτη και οι τζίροι που κάνει είναι εξωπραγματικοί.

Το κατάστημα 2.800 τετραγωνικών μέτρων θυμίζει πολύ τα κορυφαία καταστήματα της εταιρίας Zara και από την Τετάρτη που άνοιξε τις πόρτες του, δέχεται κατά μέσο όρο 11.000 πελάτες την ημέρα!

Η νέα ανακαινισμένη μπουτίκ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης και οι πωλήσεις της ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Υπολογίζεται ότι κάθε μέρα, το επίσημο κατάστημα της Ρεάλ Μαδρίτης τζιράρει 400-500.000 ευρώ (!), με την φανέλα του Τζουντ Μπέλιγχαμ να είναι σταθερά πρώτη σε πωλήσεις.
 

 

sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ήλθον, είδον, (Πίνι) Γκέρσον

Ήλθον, είδον, (Πίνι) Γκέρσον

Ήρθε στη ζωή μας, υπέπεσε τέλος πάντων στην αντίληψή μας, εκεί, στο γύρισμα του αιώνα. Με τη Μακάμπι, προτού έρθει και ως φυσική παρουσία στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.