Ο Κρις Κόουλμαν απέφυγε τις μεγάλες υποσχέσεις κατά την παρουσίαση του από την ΑΕΛ καθώς γνωρίζει ότι υπάρχει μόνο ένας... μονόδρομος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα οικονομικά πλαίσια και οι πολλές δυσκολίες στο μεταγραφικό παζάρι χρειάζονται σκληρή και καθημερινή δουλειά ούτως ώστε να μπορέσει η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή και το επιτελείο του να εξασφαλίσει τις... υπογραφες για να γεμίσει το ρόστερ με ουσιατικές λύσεις πρώτης γραμμής για την νέα σεζόν.

Tags
ΑΕΛ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ-ThemaSports
29/06 @ 21:05

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει καλύτερα από όλους ποια είναι τα... κενά στο ρόστερ της Ομόνοιας, γι αυτό και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ThemaSports
29/06 @ 20:08

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Κυριαρχικό ποδόσφαιρο θέλει να παρουσιάσει στον Απόλλωνα ο Αντριάν Γκούλα.

ΤΑΒΑΝΙ-ThemaSports
29/06 @ 21:54

ΤΑΒΑΝΙ

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ έστειλε το μήνυμα ότι το ταβάνι των γαλαζοκίτρινων δεν είναι το Κόνφερενς Λιγκ και ο Νταβίντ Γκαγέγο καλείται να οδηγήσει τους πρωταθλητές σε μεγάλες προκρίσεις στο δρόμο για τους ομίλους.

ΑΘΛΟΣ-ThemaSports
29/06 @ 18:51

ΑΘΛΟΣ

Ο Γιάννος Οκκάς και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής ξεχωρίζει για την ανταγωνιστικότητα του γι αυτό και το μειωμένο μπάτζετ αποτελεί μεγάλη πρόκληση.

Τον ψάχνουν… -ThemaSports
27/06 @ 13:05

Τον ψάχνουν…

Δεν βγήκε ούτε σήμερα σε ραδιοφωνικές εκπομπές, ο εκπρόσωπος τύπου του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα Φανούρης Κωνσταντίνου.

Παραίτηση Καραβίδα και..."κλείσιμο" του κινητού!-ThemaSports
26/06 @ 08:20

Παραίτηση Καραβίδα και..."κλείσιμο" του κινητού!

Ο Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας) ανακοίνωσε με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media την αποχώρηση του από την προεδρία της Δόξας Κατωκοπιάς μετά από 14 χρόνια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ