Με μια ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια συγκλόνισε Ο πιστός οπαδός της Ανόρθωσης
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανορθωσάρα μας,
νιώθω την έντονη ανάγκη για ΜΕΡΙΚΟΥΣ να πω λίγα λόγια για τον εαυτό μου αλλά και κάτι άλλο.
Πριν το 1974 έχασα την όρασή μου από ατύχημα. Η μεγαλύτερη μαχαιριά όμως που δέχτηκα στη ζωή μου ήταν το 1974 που χάσαμε το Βαρώσι μας. Νέες μαχαιριές για το Βαρώσι δέχτηκα άλλες πολλές φορές που υπήρχε η δυνατότητα να το πάρουμε. Θέλω απαραίτητα να με καταλάβετε πως δεν μπορώ να αποδεχθώ, ούτε να συμφιλιωθώ με τη σκέψη να χάσουμε και την Ανόρθωσιν Αμμοχώστου!
Δεδομένου των γεγονότων του 1974 (οικονομικά) με δάνεια έκτισα οικογενειακά το σπίτι μου (υποχρεωτικά στο Στρόβολο) το 1985. Το 2005 χωρίς να αφήσω δόση που να μην την πλήρωσα, εξόφλησα τα δάνεια του σπιτιού μου. Το 2012, μέρα της γιορτής μου του Αποστόλου Ανδρέα, αφυπηρέτησα και ένα πρωί του Μάρτη του 2013 πληροφορήθηκα από το ραδιόφωνο, πως το εφάπαξ μου "κουρεύτηκε". Δυστυχώς μάλιστα, δεν πρόλαβα χρησιμοποιώντας το να ξοφλήσω κάποια άλλα δάνεια που είχα. Όπως όλες και όλοι μας, όσα και να έχασα το '74, δεν λυπήθηκα για το εφάπαξ μπροστά στα άλλα τεράστια βάσανα που αξιοπρεπώς ξεπέρασα.
Εσωστρέφεια.
Τα ΑΙΤΙΑ της είναι ο ναρκισισμός, ο σαδισμός και ο μαζοχισμός! "Ο νοών νοείτω".
ΕΜΕΙΣ οι Ανορθωσιάτες και οι Ανορθωσιάτισσες, αυτή την ποδοσφαιρική χρονιά που αρχίζει θα παλέψουμε για την εξάδα και την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Όσες και όσοι θέλετε από το υστέρημά σας να βοηθήσετε οικονομικά την Ανόρθωσιν, άμεσα και εύκολα μέσω της τραπεζικής σας κάρτας (στόχος μας είναι το ένα εκατομμύριο) μπορείτε να το πράξετε στη σελίδα https://anorthosisdonations.com/
ΖΗΤΩ Η ΠΑΝΕΝΔΟΞΟΤΑΤΗ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ!!!!
Μια σημαία της Παλαιστίνης με δύο μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς έκαναν την εμφάνιση τους πάνω το στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/07 @ 20:44
Ανακοίνωση από το οργανωμένο σύνολο οπαδών της Ανόρθωσης για τον χαμό του Αλέξη.
21/07 @ 17:44
Δείτε μέσα από το κανάλι της Λάρισας, τα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα της ομάδας με την Ανόρθωση
20/07 @ 20:20
Ανάρτηση από τους μαχητές για την πορεία που έκαναν για την μαύρη επέτειο από την Τουρκική εισβολή
20/07 @ 18:56
Είσοδος με πανό για την εισβολή στην Κύπρο έκαναν οι παίκτες της Λάρισας και της Ανόρθωσης πριν το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι
20/07 @ 20:34
Η Ανόρθωση ηττήθηκε από την Λάρισα με 2-0
19/07 @ 17:29
Η Ανόρθωση ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, πως μπορεί να δει τα φιλικά παιχνίδια στην Ελλάδα σε live Streaming απευθείας στο κινητό ή τον υπολογιστή του.
BEST OF THEMASPORTS