Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Η θέση της Αστυνομίας είναι η ίδια. Ένα μέτρο που έφερε αποτελέσματα και δεν είχαμε παρατράγουδα. Η θέση μας έχει τεθεί και ενώπιων της ΚΟΠ στις 8 Μαΐου. Εμείς είμαστε υπέρ της συνέχισης του μέτρου απαγόρευσης μετακίνησης των οπαδών. Το τι θα ακολουθήσει θα το δούμε», είπε αρχικά μετά από σχετική ερώτηση.

Για το γεγονός πως δεν υπήρχαν επεισόδια στον τελικό κυπέλλου που διεξήχθη στην παρουσία 17000 οπαδών και των δύο ομάδων, ανέφερε: «Βοήθησαν πολλά δεδομένα ώστε να μην γίνει κάτι. Η μια ομάδα δεν είχε τόσο κόσμο και δεν έχει παρελθόν με παρατράγουδα, το ημίχρονο ήταν στο 3-0 και έτσι οι οπαδοί της μιας ομάδας άρχισαν να φεύγουν. Γενικότερα δεν λέω πως θα υπήρχαν επεισόδια όμως αξιολογούνται όλα».

Για την απόφαση της ΚΟΠ: «Δεν έχουμε επικοινωνήσει με την ΚΟΠ. Τώρα ασχολούμαστε με τη μεγάλη επιχείρηση για τις εκλογές. Από εκεί και πέρα θα δούμε. Εμείς αναμέναμε να είχαμε ενημέρωση ή πληροφόρηση από την ΚΟΠ για την απόφαση που έλαβε».

Και κατέληξε: «Η προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια του κόσμου. Είδαμε νεαρό παιδί να τυλίγεται στις φλόγες, αστυνομικούς να τραυματίζονται και πολλά άλλα. Προτιμούμε να υπάρξει η εφαρμογή του μέτρου που απέδωσε. Καταντήσαμε να κινητοποιείται ολόκληρη η Αστυνομία για έναν αγώνα. Αυτό δεν γίνεται».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η λίστα... αδειάζει, πλησιάζει ο φορ-ThemaSports
22/06 @ 21:22

Η λίστα... αδειάζει, πλησιάζει ο φορ

Οι ποδοσφαιριστές από την λίστα του Νταβίντ Γκαγέγο για τη θέση του φορ μειώνoνται καθώς μερικοί στην πορεία τέθηκαν εκτός.

Συντάσσεται με την ΚΟΠ ο Πρόεδρος του ΚΟΑ...-ThemaSports
22/06 @ 20:01

Συντάσσεται με την ΚΟΠ ο Πρόεδρος του ΚΟΑ...

Με παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ ο πρόεδρος του ΚΟΑ Γιάννης Ιωάννου αναφέρθηκε στην απόφαση της ΚΟΠ να άρει την απόφαση απαγόρευσης της μετακίνησης των φιλάθλων.

Ανακοίνωση για Σακκά-ThemaSports
21/06 @ 17:58

Ανακοίνωση για Σακκά

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γαβριήλ Σακκά ανακοίνωσε η Ομόνοια Αραδίππου. 

Επιμένει ο Υπουργός, ζητεί ανάκληση!-ThemaSports
21/06 @ 16:05

Επιμένει ο Υπουργός, ζητεί ανάκληση!

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτη ζητεί να συνεχιστεί το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων.

Συνέλευση, στις 10 Ιουλίου-ThemaSports
21/06 @ 13:42

Συνέλευση, στις 10 Ιουλίου

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου η Τακτική Γενικη Συνέλευση του Σωματείου Ομόνοιας… 

Μόλις τρεις Κύπριοι προπονητές-ThemaSports
19/06 @ 20:11

Μόλις τρεις Κύπριοι προπονητές

Τρεις Κύπριοι προπονητές, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα ξεκινήσουν στους πάγκους της Α’ κατηγορίας τη νέα σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ