Στις 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία η κλήρωση για τις πρώτες φάσεις της διοργάνωσης UEFA Women's Champions League.

Ακολουθήστε μας στο Google news


Η πρωταθλήτρια μας ομάδα Apollon Ladies θα μας εκπροσωπήσει για άλλη μια χρονιά στη διοργάνωση με στόχο το καλύτερο δυνατό.

Η ομάδα μας με βάση της κατάταξη της Κύπρου στην κατάταξη της UEFA θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της από την πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Η φετινή διοργάνωση θα αρχίσει με την προκριματική φάση όπου θα λάβουν μέρος οι τέσσερις ομάδες που προέρχονται από τις χώρες με το μικρότερο βαθμολογικό συντελεστή.

Οι αγώνες της πρώτης φάσης, όπου θα συμμετέχει η πρωταθλήτρια μας ομάδα, θα διεξαχθούν μεταξύ 4 - 7 Σεπτεμβρίου σε μορφή ομίλων και οι ομάδες που θα προκριθούν, θα λάβουν μέρος στη δεύτερη προκριματική φάση και η κλήρωση θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου.

Οι αγώνες της δεύτερης φάσης θα είναι διπλοί και θα διεξαχθούν στις 18 - 19 Σεπτεμβρίου και 25 - 26 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Η φάση των ομίλων θα αρχίσει στις 8 - 9 Οκτωβρίου 2024 και ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 23, 24 ή 25.05.2025.

Σημειώνεται ότι η κλήρωση για τη φάση των ομίλων θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου.
 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

DEAL με Hollingsworth-ThemaSports
24/06 @ 13:16

DEAL με Hollingsworth

Η Πετρολίνα ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Taveion Hollingsworth.

Κλήση Εθνικής Γυναικών για προπονήσεις ενόψει επίσημων αγώνων-ThemaSports
18/06 @ 14:09

Κλήση Εθνικής Γυναικών για προπονήσεις ενόψει επίσημων αγώνων

Η Εθνική μας ομάδα των γυναικών έχει επίσημες υποχρεώσεις τον Ιούλιο και από τις 20 Ιουνίου, μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νεανίδων στη νέα διοργάνωση-ThemaSports
07/06 @ 13:00

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νεανίδων στη νέα διοργάνωση

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νεανίδων στη νέα διοργάνωση Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση της πρώτης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Κ-19 περιόδου 2024 - 2025.

Τον ερχόμενο μήνα η συνέχεια για την Εθνική μας-ThemaSports
06/06 @ 09:34

Τον ερχόμενο μήνα η συνέχεια για την Εθνική μας

Τον ερχόμενο μήνα θα ολοκληρώσει η Εθνική μας ομάδα Γυναικών τις υποχρεώσεις της την προκριματική φάση του UEFA Women's EURO 2025.

Σήμερα ο εκτός έδρας αγώνας της Εθνικής μας με τη Γεωργία-ThemaSports
04/06 @ 09:55

Σήμερα ο εκτός έδρας αγώνας της Εθνικής μας με τη Γεωργία

Ενημέρωση από την ΚΟΠ για τον σημερινό αγώνα της Εθνικής Γυναικών

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ