Ο Πραξιτέλης Βούρος αποτελεί παρελθόν και επίσημα από τον ΟΦΗ και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Πραξιτέλη Βούρο.
Ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ, ο οποίος στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο Ηράκλειο κατάφερε να «σπάσει» το φράγμα των 100 συμμετοχών, φόρεσε τα «ασπρόμαυρα» σε 121 αγώνες, πετυχαίνοντας τρία γκολ.
Αποτέλεσε μια από τις πιο ποιοτικές προσθήκες στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας, έχοντας παράλληλα συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις πιο έντονες στιγμές των τελευταίων ετών.
Πραξιτέλη, σε ευχαριστούμε για τη σημαντική προσφορά σου στην ομάδα μας! Σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!».

Ο Άρης είναι κοντά στην απόκτηση του Leon Balogun της Rangers.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/06 @ 13:36
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι περιπτώσεις των Γιώργου Μαλεκκίδη και Τσαρλς Μπολί, αναφορικά με το ενδιαφέρον της Νέφτσι Μπακού για τους αποκτήσει «πακέτο» από τη Λεμεσιανή ομάδα!
12/06 @ 12:01
Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο γιατρός Κωνσταντίνος Ρούσος, θα είναι ο νέος πρόεδρος του σωματείου. Θα λάβει δια βοής ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη, κατά την εκλογική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί εντός Ιουνίου…
11/06 @ 14:15
Την περίπτωση του Τσαρλς Μπολί εξετάζει η Νέφτσι Μπακού.
11/06 @ 00:07
Διαβάστες τις δηλώσεις του Γιώργου Μαλεκκίδη μετά την ήττα από την Ρουμανία με 2-0.
10/06 @ 22:58
Ο Απόλλωνας συμφώνησε προφορικά με τον Ιβάν Λιούμπιτς , και το μόνο που απομένει είναι οι ιατρικές εξετάσεις, για να γίνει και επίσημα η μετεγραφή.
10/06 @ 16:00
Με το που έγινε γνωστό ότι ο Ζόκε βρίσκεται πολύ κοντά στη ΑΕΛ, ξεκίνησε μία... μεγάλη γκρίνια στα social media, αλλά και σε ραδιοφωνικές εκπομπές από κάποιους οπαδούς του Απόλλωνα.
BEST OF THEMASPORTS