Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νέας Σαλαμίνας, Αλέξανδρος Μιχαήλ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του από την Πάφο στη Νέα Σαλαμίνα: «Με την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας είχα επικοινωνήσει και τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Είχαν δείξει ενδιαφέρον, αλλά δεν ήταν εφικτή η μεταγραφή. Μόλις τελείωσε ο τελικός, με προσέγγισαν ξανά και με έπεισαν».

Για το Κύπελλο με την Πάφο: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη χρονιά που πέρασε. Ήταν ιστορική για την Πάφο. Ήταν το πρώτο Κύπελλο της ομάδας και το πρώτο τρόπαιο μου. Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος σε αυτή τη μεγάλη ομάδα».

Για τη φυσική του θέση: «Η θέση μου είναι κεντρικός αμυντικός. Απλά έτυχε να κάνω αρκετές εμφανίσεις ως ακραίος αμυντικός με την Πάφο».

Για τους στόχους του με τη νέα του ομάδα: «Σίγουρα η μεταγραφή μου στη Νέα Σαλαμίνα έχει σκοπό να αγωνιστώ περισσότερο. Το χρειάζομαι. Θέλω να επιδιώξω κάτι διαφορετικό στην καριέρα μου. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Θέλουμε είσοδο στην εξάδα και πάντα θα επιδιώκουμε τη νίκη».

Για τον Κύπριο παίκτη: «Γνωρίζουμε πλέον τα δεδομένα. Υπάρχει ταλέντο και γι' αυτό κι εγώ πιστεύω στον εαυτό μου. Θέλω να κάνω μια νέα αρχή. Χρειαζόμαστε περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Ο Κύπριος παίκτης χρειάζεται εμπιστοσύνη από τους προπονητές και τη διοίκηση».

Για το αν πήρε δίκαια το πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ και το Κύπελλο η Πάφος: «Ο ΑΠΟΕΛ ήταν μια σταθερή ομάδα. Έδειξε ότι το θέλει πολύ. Πολλές φορές μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος στο γήπεδο, αλλά έπαιρνε τα αποτελέσματα. Είναι μεγάλη ομάδα και έβρισκε τον τρόπο. Από πλευράς Πάφου, σε όλα τα ματς του Κυπέλλου έδειξε ότι ήθελε τον τίτλο. Μπορούσε να κάνει πετυχημένη τη χρονιά. Ειδικά στον τελικό έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο από την Ομόνοια».

Το μήνυμα στην οικογένεια της Πάφου και η υπόσχεση στους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας: «Στην οικογένεια της Πάφου θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Με βοηθούσαν σε όλα. Από μια μικρή ομάδα, με έβαλαν στην πρώτη κατηγορία. Στην ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, θα ήθελα να υποσχεθώ πως θα δώσω το 100% του εαυτού μου και θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα Σαλαμίνα: Τα εισιτήρια διαρκείας -ThemaSports
18/06 @ 09:31

Νέα Σαλαμίνα: Τα εισιτήρια διαρκείας

Οι ερυθρόλευκοι ενημερώνουν τον κόσμο για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν

Δεν τους αρέσει το... «τζογάρισμα» στις μεταγραφές!-ThemaSports
17/06 @ 10:15

Δεν τους αρέσει το... «τζογάρισμα» στις μεταγραφές!

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε χθες και την απόκτηση του στόπερ Νέναντ Τόμοβιτς που αποχώρησε από την ΑΕΚ.

Ερυθρόλευκος και με τη βούλα ο Τόμοβιτς!-ThemaSports
16/06 @ 16:31

Ερυθρόλευκος και με τη βούλα ο Τόμοβιτς!

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Νέναντ Τόμοβιτς στη Νέα Σαλαμίνα.

Δυνατό δίδυμο-ThemaSports
15/06 @ 12:43

Δυνατό δίδυμο

Δυνατό δίδυμο τερματοφυλάκων θα έχει τη νέα σεζόν η Νέα Σαλαμίνα.

Στην Σαλαμίνα ο Άντος-ThemaSports
14/06 @ 11:35

Στην Σαλαμίνα ο Άντος

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αυστριακού τερματοφύλακα η Νέα Σαλαμίνα

DEAL και με Ντιακιτέ!-ThemaSports
11/06 @ 19:39

DEAL και με Ντιακιτέ!

Ο Ντιακιτέ συμφώνησε με την Νέα Σαλαμίνα ανανεώνοντας το συμβόλαιο του με την ομάδα της Αμμοχώστου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ