Το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο του Παναθηναϊκού φωτογραφήθηκε μπροστά στην προτομή του ιστορικού ηγέτη της ΚΑΕ, Παύλου Γιαννακόπουλου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο άνθρωπος που έβαλε τις βάσεις της αυτοκρατορίας και οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε έξι κατακτήσεις της Ευρωλίγκας, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, δεν έζησε για να χαρεί την κατάκτηση του εβδόμου ευρωπαϊκού.
Ωστόσο, όπως έπρεπε να συμβεί, το τρόπαιο του επτάστερου πήρε θέση και φωτογραφήθηκε μπροστά στην προτομή του ιστορικού ηγέτη της ΚΑΕ, που βρίσκεται στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο προξενεί ρίγη συγκίνησης στον κόσμο του «τριφυλλιού», που δεν ξέχασε και δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Παύλο (αλλά και τον Θανάση) Γιαννακόπουλο και όσα πρόσφερε στον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

sport-fm.gr
Ένα βήμα πιο κοντά στους εκτελεστές του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους εκτιμούν ότι βρίσκονται οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά και από τη σύλληψη των τριών προσώπων ηλικίας πενήντα οχτώ, τριάντα εννέα και τριάντα ετών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/10 @ 00:13
Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε στις τελευταίες κατοχές, η Χάποελ Τελ Αβίβ λύγισε με σκορ 89-88 την Παρί στο Παρίσι και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Παναθηναϊκό!
18/10 @ 00:12
Η Παρτίζαν δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στην έδρα της Μπασκόνια, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 91-79, με τον Γουάσινγκτον να σκοράρει τα κρίσιμα καλάθια στο φινάλε!
17/10 @ 23:20
Μετά τη νίκη του επί της Εφές, ο Παναθηναϊκός έμεινε προσωρινά μόνος του στην κορυφή της Ευρωλίγκας, περιμένοντας να μάθει τον... συγκάτοικό του από το Παρί-Χάποελ.
17/10 @ 22:50
Ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση, κυριάρχησε απόλυτα επί της Εφές στην Πόλη και πήρε μία σπουδαία νίκη με σκορ 95-81, φεύγοντας με τεράστιο «διπλό» από μία πολύ δύσκολη έδρα!
17/10 @ 22:01
Μεγάλη ατυχία για τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο του αριστερού του ποδιού και αποχώρησε κλαίγοντας από την αναμέτρηση της Εφές με τον Παναθηναϊκό.
17/10 @ 14:47
Τι αναφέρει η τραυματιοφορές που καταγγέλλει επίθεση από τον Λούκα Βιλντόσα και τη σύζυγό του.
BEST OF THEMASPORTS