Κέρδισε τον αγώνα σκητ για το Κύπελλο Λεμεσού «Τα Τάνεια»

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στις γυναίκες κέρδισε η Αναστασία Ελευθερίου, στους έφηβους ο Στυλιανός Περικλέους και στις νεάνιδες η Σωτηρούλα Χρίστου

Ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού Πέτρος Εγγλεζούδης, ήταν ο μεγάλος νικητής στον παγκύπριο αγώνα σκητ για το Κύπελλο Λεμεσού «Τα Τάνεια», που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου στο διεθνές σκοπευτήριο Λεμεσού. Ο Εγγλεζούδης που ολοκλήρωσε τον προκριματικό αγώνα με 118/125, κέρδισε στον τελικό και στη «μονομαχία» για το χρυσό μετάλλιο, τον Βαρνάβα Θεοδώρου της ΣΚΟΑΜ με 54/60, έναντι 53/60 του αντιπάλου του. Το χάλκινο μετάλλιο το εξασφάλισε ο Κλεάνθης Βαρναβίδης της ΣΚΟΛΕΥ με 42/50. Στο σκητ γυναικών κέρδισε η Αναστασία Ελευθερίου της ΣΚΟΛΕΜ με 112/125, στους έφηβους ο συναθλητής της Στυλιανός Περικλέους με 112/125 στον προκριματικό και 43/60 στον τελικό και στις νεάνιδες, η Σωτηρούλα Χρίστου με 108/125.

«Τα Τάνεια» διοργανώνονται κάθε χρόνο από τη Σκοπευτική Οργάνωση Λεμεσού στη μνήμη του πρώην διεθνή σκοπευτή και αξιωματούχου της ΣΚΟΛΕΜ και της ΣΚΟΚ αείμνηστου Περικλή Τάνου και η οικογένεια του τιμώμενου αθλοθετεί τον αγώνα με επαμειβόμενο έπαθλο (πλακέτα) για τον νικητή των ανδρών. Το έπαθλο φέτος, απονεμήθηκε στον Πέτρο Εγγλεζούδη, από τον Σόλωνα Τάνο, γιο του τιμώμενου.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δικαίωση για τη Σκοποβολή… κάρτα πρόκρισης στην Ολυμπιάδα του Παρισιού-ThemaSports
14/06 @ 13:55

Δικαίωση για τη Σκοποβολή… κάρτα πρόκρισης στην Ολυμπιάδα του Παρισιού

Δικαίωση για την Κυπριακή Σκοποβολή, αποτελεί η εξασφάλιση κάρτας συμμετοχής στην Ολυμπιάδα του Παρισιού.

«Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς και Ρένος Θεοφάνους  οι νικητές στον δεύτερο αγώνα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
20/05 @ 15:51

«Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς και Ρένος Θεοφάνους οι νικητές στον δεύτερο αγώνα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου “Πλουμί” Κοκκινοτριμιθιάς και ο κυνηγός Ρένος Θεοφάνους της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα, ήταν οι μεγάλοι νικητές στον δεύτερο αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, που διοργανώνει η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας και στηρίζει η ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ