Πόλυς Χαραλάμπους

Επιμένουν από Ελλάδα, ότι ο 27χρονος Γιάννης Μασούρας είναι κλειστός στην Ομόνοια και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί επίσημα η ένταξη του στο τριφύλλι…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιπρόσθετες πληροφορίες φέρουν τον παίχτη να έχει βρει την φόρμουλα να μείνει ελεύθερος από την Αστάνα, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2025. Ο Μασούρας αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Προχθές γράφτηκε ότι υποψήφιος για την Ομόνοια, είναι και ο 31χρονος δεξιός ακραίος μπακ Γιάννης Κότσιρας, o οποίος μένει ελεύθερος τέλος του μήνα από τον ΠΑΟ.

Για την περίπτωση του Ικόκο, που όλα δείχνουν ότι δεν συνεχίζει στην Πάφο, δεν υπάρχει επιβεβαίωση (από μέσα) στην Ομόνοια, ότι απασχολεί τους τεχνικούς υπεύθυνους. Ο νέος προπονητής Νταμπράουσκας τον γνωρίζει απο πρώτο χέρι, πριν μερικά χρόνια είχαν συνεργαστεί στην Λουντουγκόρετς. 

*O Γιάννης Μασούρας, δεν έχει την παραμικρή συγγένεια με τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού Γιώργο Μασούρα. Πριν μερικά χρόνια θήτευσε κι αυτός για κάποιο διάστημα στους ερυθρόλευκους…

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό είναι το προφίλ παικτών που αναζητεί η Ομόνοια...-ThemaSports
28/06 @ 13:10

Αυτό είναι το προφίλ παικτών που αναζητεί η Ομόνοια...

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ρωτήθηκε για το προφίλ παικτών που ψάχνουν οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας και έδωσε την εξής απάντηση:

Δημητρίου: «Η Ομόνοια δεν είναι μέσα στα Σωματεία που δεν πληρώνουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις»-ThemaSports
28/06 @ 12:57

Δημητρίου: «Η Ομόνοια δεν είναι μέσα στα Σωματεία που δεν πληρώνουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις»

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε κείμενο με τις σημερινές (28/06) ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος Τύου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Μεγάλο giveaway: Δύο εισιτήρια διαρκείας της Ομόνοιας!-ThemaSports
28/06 @ 10:50

Μεγάλο giveaway: Δύο εισιτήρια διαρκείας της Ομόνοιας!

To ThemaSports σε στέλνει γήπεδο!

Τον βλέπουν σαν... «κελεπούρι»!-ThemaSports
28/06 @ 10:15

Τον βλέπουν σαν... «κελεπούρι»!

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον 22χρονο Σενεγαλέζο αμυντικό, Άλφα Ντιουνκού που αγωνίστηκε πέρσι με επιτυχία στην ΑΕΚ...

Πρόταση Γάμου στο Μόντε Κάρλο από τον Μιλιντσεάνου στο κορίτσι της Ομόνοιας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
28/06 @ 09:01

Πρόταση Γάμου στο Μόντε Κάρλο από τον Μιλιντσεάνου στο κορίτσι της Ομόνοιας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ και της Καρμιώτισσας, Νικολάε Μιλιντσεάνου, έκανε πρόταση γάμου στην Κύπρια σύντροφο του, Γλυκερία Γιάκουμου, η οποία εργάζεται ως διατροφολόγος στην Ομόνοια.

Η «επένδυση» με Μακόσσο, ο «Βέλγος» Αναστασίου και ο Ντεσό…  -ThemaSports
28/06 @ 07:54

Η «επένδυση» με Μακόσσο, ο «Βέλγος» Αναστασίου και ο Ντεσό…

Από το ρεπορτάζ της Ομόνοιας βγαίνει τις τελευταίες ώρες, ότι πιθανόν να κλείσει δυο παίχτες. Τον 22χρονο Ισπανό Σενεγαλέζο δεξιό μπακ Άλφα Ντιουνκού και τον 20χρονο Κογκολέζο στόπερ Κρις Mακόσσο...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ