Καταλαβαίνεις από τον τόνο της φωνής του και τις ανάσες που φροντίζει να παίρνει, πως συγκινείται όταν μιλάει για την ομάδα του. Έκανε το ταξίδι στο Λονδίνο δίχως να καταφέρει να βρει εισιτήριο στο «Γουέμπλεϊ». Παρ’ όλα αυτά, όταν βρήκε την ευκαιρία, έβαλε πάνω απ’ όλα τη χαρά της παρακολούθησης του τελικού με τους φίλους του κι όχι μόνος του στην εξέδρα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο συγκεκριμένος οπαδός της Ντόρτμουντ έφτασε στην αγγλική πρωτεύουσα πριν από μερικές μέρες για να στηρίξει τους Βεστφαλούς και να παρακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι με τη Ρεάλ παρέα με χιλιάδες άλλους συμπατριώτες. Ακόμα κι αν δεν είχε εισιτήριο για το ματς, ταξίδεψε στον τόπο όπου ολόκληρος ο πλανήτης είχε στραμμένο το βλέμμα του.
Μιλώντας σε ένα βίντεο διαδικτυακού πρότζεκτ και δείχνοντας την τεράστια αγάπη του για την Ντόρτμουντ, ο οπαδός άκουσε από τον άγνωστο με τον οποίο έκανε κουβέντα, πως είχε πάνω του ένα εισιτήριο για το ματς με τους «μερένγκες» και ήθελε να του το χαρίσει.
«Είμαστε έξι άτομα, ήρθαμε όλοι παρέα. Ή όλοι θα πάμε στο γήπεδο ή κανείς μας. Δεν το δέχομαι» είπε και έδειξε πως ορισμένα πράγματα μπαίνουν πάνω από το ατομικό συμφέρουν. Γιατί το ποδόσφαιρο και η χαρά είναι ωραία όταν τα μοιράζεσαι με τους ανθρώπους σου.
Πηγή: england365.gr
Το 2025 ξεκίνησε ονειρικά και τελείωσε με τον πιο τραγικό τρόπο για τον Ντιόγκο Ζότα... Οι τίτλοι, ο γάμος και οι οικογενειακές στιγμές ευτυχίας μέχρι το μοιραίο δυστύχημα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:37
Με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων σε Αγγλία, Ιταλία και Βέλγιο συμπληρώθηκε το α' μέρος του παζλ της League Phase του Champions League, με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει και άλλους πιθανούς αντιπάλους.
25/05 @ 11:36
Κλειδώνουν σήμερα άλλα πέντε εισιτήρια για τη league phase του επόμενου Champions League, με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει κι άλλους πιθανούς αντιπάλους.
08/05 @ 17:41
Είναι ν’ απορείς πού μπορεί να βρίσκει αυτή τη δύναμη, αλλά είναι και οι στιγμές που ο Λουίς Ενρίκε θα ήθελε πολύ να μην είναι απλά στο μυαλό του η μικρή Σάνα, αλλά να την είχε μαζί στο γήπεδο…
08/05 @ 16:00
Πικάρει... ό,τι κινείται. Και ειδικά για τους «εχθρούς» της Γιουνάιτεντ έχει πάντα έμπνευση. Κάπως έτσι η Άρσεναλ έδωσε άλλη μια αφορμή στον Πατρίς Εβρά ν’ ασχοληθεί μαζί της, μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
08/05 @ 15:48
Υπερηφάνεια, αξιοπρόσεκτη πορεία, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Αποκλεισμός. Και αυτός ήρθε σε σημείο του Τσάμπιονς Λιγκ που υπενθύμισε σε όλους στην Άρσεναλ ότι την πιο κρίσιμη στιγμή, τα τελευταία χρόνια, το βήμα που χρειάζεται και κρίνεται απαραίτητο για ν’ αλλάξει η ιστορία της ομάδας, δεν γίνεται.
08/05 @ 11:40
Ο Λουίς Ενρίκε πέταξε την «μπηχτή» του όταν άκουσε από ρεπόρτερ να του υπενθυμίζει πως η Παρί φέτος έφτασε στον τελικό του Champions League με νίκες κόντρα σε όλες τις αγγλικές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS